¨

Alla inlägg under januari 2008

Av nena - 27 januari 2008 11:40

Larmet på  ringde tidigt. Upp och fixa  och sen packa in alla i  och åka till badhuset för att  lite.

Så skönt det var och att sitta i bubbelpoolen var varmt och gott.
Åkte sen hem och  lite på vägen.

Nu lyser  men det ser ut att kunna bli  när som helst.

Av nena - 26 januari 2008 22:10

men ett tag trodde jag att det skulle fara av.. eller nej så pass farligt är det inte och jag tror att det låter mer än det stormar. Det låter ju en del i träden och sådana har vi ju en hel del här i skogen.
Våra står dessutom kvar... ett av dem kunde ju gärna få trilla. Det är en björk som ska ner och den står så att den inte kan falla på något och skade.

 J åkte med H hem efter scouterna och vi tog en annan scout med i bilen och körde hem honom eftersom vi ändå skulle det hållet. Där stannade vi sen och fikade innan stora dottern ringde hem oss. Hon tyckte att det dånade för mycket och då hade det tagit i att blåsa rejält så P körde hem mig och sen åkte han och hämtade hem J eftersom vi inte visste om det skulle bli värre eller inte. Halvvägs hem började det regna så man nästan inte såg framför sig men det slutade ganska fort igen tack och lov.

 Vi har spelat lite spel, ätit middag och nu tittat på Göta Kanal (undrar vilken gång i ordningen man såg den *S*). Töserna är trötta och är på väg i säng för i morgon vid 10-tiden ska vi åka och bada hela familjen.

Kanske lika bra att man själv också kojar snart.


Av nena - 26 januari 2008 11:02

fast inte lika mycket storm som de lova... än


 Lilla dottern trotsar vädret och är på scouterna. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.
Hon ska ev. med kompisen hem sen, får ta andra kläder med dit när scouterna slutar så att hon är torr och framför allt ren ;)

  Annars är det bara lördag och latdag.




 

Av nena - 25 januari 2008 18:01

Oj vad det blåser idag. Undrar om det är den storm som de varnade för förra helgen som kommer nu istället. Inte all så skönt att vara ute.

 P har gått av jouren i morse men innan dess hann han faktiskt fara iväg på en timmes jobb. Jag trodde jag skulle trilla av sängen då telefonen ringde. Var ju inte det man väntade sig precis då klockan är halv fem på morgonen.
Han kom i alla fall hem snabbt igen och tog "hand om " töserna på morgonen och skjutsade dem till skolan. När han kom hem igen så sov jag som bäst så han la sig en stund till för att jag skulle få lugn och ro. Klockan 10 öppnade jag mina blågröna. Skönt att få sova ut riktigt.
 Efter frukost åkte vi och hämtade ett paket i närbutiken och i delikatessen där luktade det så gott av nygrillade revben så det och potatissallad köpte vi med hem och lunchade på innan vi åkte för att hämta töserna i skolan och sen vidare för att helghandla.
 I affären där de håller på att bygga och flytta om var det en himla röra och en massa helghandlare så vi tog snabbt det vi skulle ha och sen hem. 

 Den person som sökt mig under onsdagen har fortfarande inte hört av sig och något brev om att jag ska ringa upp har inte heller kommit. Mycket märkligt och irriterande. men det kan väl inte ha varit så viktigt eftersom de inte försökt få tag i mig igen.

 Nu har maken börjat på middagen och jag ska snart ta och tömma diskmaskinen som nu är färdig.
 Ikväll blir det Let´s dance och popcorn.

 Ha det gott denna fredagskväll!




Av nena - 24 januari 2008 22:09

startade med huvudvärk har den blivit ganska så bra.
Telefonsamtalet jag väntade uteblev dock. Märkligt egentligen. I går ringde en människa och sökte mig flera gånger och till sist lyckades hon övertal maken att ge henne mitt mobilnummer, något jag inte blev så glad över men det är en annan historia.
Jag vet inte vem det är och vad hon ville och trodde ju hon skulle ringa idag istället... ja jag vet ju från vilket ställe hon ringt men inte vem där och stället är väldigt stort så det går inte att ringa dit och fråga vem det är heller...

Kanske kommer det ett brev istället.

 Nu väntar kudden på mig. jag hoppas att nattens jour för maken blir lika lugn som resten av veckan varit och imorgon är han helledig. Skönt!


Av nena - 24 januari 2008 07:34

 veckan började segt men sen vände det och snart är det fredag och helg.

 Idag finns absolut inget inplanerat för min del. Jo ev. kommer jag att få ett samtal under fm för det var någon som sökt mig i går em då jag var ute en sväng.
 Töserna är på väg till skolan och maken har kommit hem och befriat mig från sin jobb-mobil som ringt precis hela morgonen. Ja inte för att jag svarat i den men han har en signal som skär genom märg och ben bara för att höra den då han befinner sig på någon fabrik.

 Lite frukost i magen nu och en huvudvärkspilla och förhoppningsvis försvinner den malande huvudvärken snabbt.


 Vad ni än gör och var ni än är så ha en bra torsdag!

Av nena - 23 januari 2008 21:47

Av nena - 23 januari 2008 16:09

Det är dagens väder det. Just nu regnar det rejält *suck*

 Varit hos min läkare idag och fick lite mer kött på benen om vad som komma skall eller vad han anser i alla fall.
 Har även försökt hitta jacka till lillskruttan men de har bara haft i fel storlek *suck*  För stort eller för smått, inget lagom alls :(

 P är och hämtar M efter konfirmationsläsningen nu och ska köra in om till sina föräldrar och låta mor sin sy ihop jackan på sin nya maskin då M klagade på att hennes inte sydde så bra.

 Nu pockar liten D på min uppmärksamhet så jag tänkte busa lite med henne.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards