¨

Alla inlägg under januari 2008

Av nena - 8 januari 2008 19:06

Vecka 1/08
Har du någonsin… Ämnet kommer från Linda Strömbladh

  • Dejtat en av dina bästa kompisar? Berätta lite, hur gick det?

- Nej det har jag inte.


  • Blivit arresterad? Berätta lite?

- Nix


  • Sagt att du älskar någon utan att mena det? Berätta lite!

- Nej


  • Haft ett one night stand? Berätta lite?

- Nej


  • Busringt till någon, vem och varför?

-  Det gjorde jag som tonåring till killen som jag var kär i bara för att få lov att höra hans röst ;)

Vecka 2/08
Senaste… Ämnet kommer från Linda Strömbladh
 
  • Filmen du såg, var den bra?

- Det var någon som gick på tv som jag inte ens minns namnet på så den var nog inte så bra.


  • Person du pratade med, om vad?

- Maken och jag pratade om bilder på lärare som elever på barnens skola lagt ut på nätet och vi fick brev hem om att det hänt.


  • Inköpet?

-  Batterier till dotterns cykellampa


  • Kyssen? Berätta lite?

-  den fick jag av maken min... berätta näää det vill jag inte ;)


  • Gången du grät, av vilken anledning?

- Det var i dag då jag läste en väns blogg att allt hade ordnat sig till det bästa.

Av nena - 8 januari 2008 13:02

 Konstigt när alla är borta, det var länge sedan som jag var helt själv här hemma och nu känns det trist och jag längtar efter min familj.

 Jag har pratat med P en stund men det var för att jag såg att det varit en olycka där jag trodde han skulle köra och vid samma tidpunkt, då måste jag ju kolla så allt är ok.


 Jag har tömt och fyllt diskmaskinen, startat en maskin tvätt, duschat och sovit en liten stund. Varit ute på en kort hundpromenad och nu är jag totalt slut så det blir inget mer gjort på ett bra tag.

 

Av nena - 8 januari 2008 07:12


  Så var det då åter dags att skicka töserna till skolan. Lovet är slut för denna gången och det är just nu väldigt blandade känslor här hemma.
 Själv är jag jättetrött. Sovit dåligt i natt. Har ont i huvudet och öm i kroppen. Inte bara den vanliga värken utan det känns som om det är en förkylning som ligger och bråkar :(


 Vinterväglaget vi hade för några dagar sedan är borta och de kan cykla till bussen. Det är skönt, vägen de har är inget kul att gå så det är de ju tacksamma över att slippa.


 Annica - Juldukarna är inte hittade men de dyker säkert upp nu som du säger. Jag får väl då lägga lita lappar här och var så jag kommer ihåg tills det är dags för jul igen ;)


 Ha en bra tisdag där ute.

Av nena - 7 januari 2008 18:58

 Idag har jag ägnat dagen till att fixa med tvätten, handla och vara tillsammans med döttrarna som börjar skolan imorgon.
 Kroppen min är inte så snäll mot mig just nu och allt tar sin lilla tid och jag orkar inte sitta och göra samma sak för länge. Varierande ställningar och arbete så fungerar det men jag är väldigt trött just nu.

 Maken har jobbat första dagen efter semestern i dag och just nu slumrar han i soffan. Det var visst en tuff dag på jobbet. Sängen tidig idag skulle jag tro.
 Imorgon ringer väckarklockan för oss alla och det är inget jag ser fram emot alls.
 Ska försöka få ut julen också i veckan som kommer. Har köpt fler lådor så jag tror att allt ska få plats nu. Varför är det så kul att sätta upp men så jobbigt och trist att ta ner??

 Nu ska jag göra annat!
Ha en skön fortsättning på måndagskvällen

Av nena - 6 januari 2008 18:07

 P börjar jobba i morgon och töserna börjar skolan på tisdag.
Lång ledighet är slut och ändå känns det som om vi skulle kunna ha minst en vecka ledigt till.
Det är så mycket som jag vill göra och ha gjort och framför allt så skulle jag vilja en sväng till min vän på ön.

 Vi har varit och kastat det mesta som skulle kastas men tyvärr var det överfullt i vissa kärl så kartong och papper fick snällt följa med hem igen *suck* varför ser de inte till att det blir tömt precis innan jul eller mellan jul och nyår. Det stod massor utanför men jag ville inte sätta vårt så. Får väl hitta en annan insamlingsstation eller vänta tills de tömt. Det får stå kvar i bilen så länge.

 Pengarna är lämnade och räknade, mammas dator är fixad och middagen står i ugnen.

 Tar tillbaka det jag skrev om en vecka ledighet till... just nu är döttrarna i luven på varandra och när jag tänker efter har de nog varit det då och då under sista dagarna, de behöver nog komma ifrån varandra ett tag nu så kanske är det inte så dumt med skolan i alla fall ;)

Det är ju ändå snart helg igen *tänker positivt*

Av nena - 6 januari 2008 11:54

Det är dimmigt och snön som kom i går är så klart bara slask idag.
Blev ingen pulkatur i backen för dottern *suck*
Vi skulle ha tagit det i går kväll. Det är så trist när det kommer och sen bara försvinner. Ska det nu komma snö så ska det ju bli liggandes ett tag i alla fall.

 M och P är ute med tidningarna, det tar lite längre tid idag. Fler tidningar och lite slaskhalt på det. Dessutom så trodde de att de fått för lite bilagor idag så då måste de ordna så att i alla fall månadskunderna får sina.

 Ska senare redovisa pengarna för helgens tidningar, försöka komma till en sopsortering som inte är allt för överfull. P ska titta på min mammas dator som beter sig konstigt och så ska vi handla lite också.

Mitt i allt detta så har mitt fibromonster tagit tag i mig ordentligt idag. Jag är om och stel i hela kroppen och bara man petar på mig gör det ont :(


  Nu ska jag och J ta en titt i hennes tröjlåda och sortera bort smått.


Av nena - 5 januari 2008 22:10


 Vi har ju fått snö. Inte så jättemycket men det är snö *S* kanske 3 cm eller så. Marken är täckt och under snön var det tidigare ikväll is-gata.

J hoppas på att det ligger var i morgon så hon kan åka en sväng i baken med pulkan. En sväng är väl vad det blir bara för sen är väl snön borta :(

Hoppas hon är först ut, tur backen är precis utanför vår tomt.




Av nena - 5 januari 2008 21:52

 Idag har M sålt tidningar med hjälp av sin pappa, det stormade bra så den tänkta cykelrundan blev inte av. Hon hade inte kunnat cykla i den stormen.
De var klara vid middag då vi fikade och sen satte vi igång med att sortera i klädkammaren. Tycker inte att det är så länge sedan men oj vad saker det blev.
2 stora papperskassar med skor i alla de möjliga storlekar och sorter. 4 lika stora kassar med kläder också det i varierande storlek. En del ska till J´s kompis på Öland och resten skänker vi till Myrorna eller liknande.
Vilken plats det blev. Imorgon ska jag och J ta en av hennes lådor med tröjor som vi inte hann med i dag så det blir nog en kasse till eller i alla fall en halv.
Töserna har vuxit mycket sista tiden så det är mycket kläder som blivit för litet. En del av det som M haft vill inte J ha för de har väldigt olika smak... tyvärr för det betyder ju att det är lika tomt på bägge hållen. Fast något har jag faktiskt lagt i J´s låda i alla fall. Saker som knappt är använt och som hon får ha hemma eller på scouterna åtminstonde.
Man trycker ju liksom inte sina egna pengar ;(

 Ikväll har vi varit hos min bror och grattat hans son. En god middag blev vi bjudna på och glass till efterrätt. Hela huset var fullt av kompisar och det var kul. Att de vill vara där när faster och farmor och farfar  m.fl är där är roligt. Att de trivs och snackar även med oss "gamlingar". Så har det alltid varit, samma med dotterns kompisar.


 Nu ska jag sätta mig i soffan tillsammans med resten av familjen som tittar på Familjen Addams på tv.


Annica - Tack för länken ska kolla upp det där stället, man har ju inte så långt dit ;) Låter ju inte alls så dumt heller

 Ha det gott!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards