¨

Alla inlägg under mars 2008

Av nena - 17 mars 2008 22:57

 säkert en decimeter snö har vi nu och det snöar fortfarande *suck*
Töserna for ut en stund och hade kul trots att de egentligen inte vill ha snö nu. De fick ihop en liten snögubbe som Doris sen tyckte var lite läskig då hon kom ut ;)

 Har snackat med en gammal kompis i kväll. Tror inte vi har pratats vid på 5 år. Det är egentligen en kompis till P som jag sen lärde känna. Han är fadder till M bl.a och var med då P och jag gifte oss.
Han flyttade en bit uppåt sen och vi tappade kontakten men så i går när vi pratade på f-mötet och om konfirmandernas faddrar så tänkte vi att nu måste vi ta kontakt med honom. Inte bara för att han ska komma på konfirmationen utan att nu måste det ske och inte det ska inte bli en tanke bara.
Så P ringde honom i middags på mobilen och han ringde sen upp nu i kväll.
Han hade precis som vi sagt att nä nu ska jag ringa men sen hade annat kommit i mellan.

Kul var det att snacka och det var som om vi pratades vid förra veckan typ.

Kul kul!!

 Nu ska jag snart se Shark och sen är det godnatt.


Av nena - 17 mars 2008 17:24

 Nu har det snöat precis hela eftermiddagen och inte så lite heller.
Det lägger sig nu också och jag gråter inombords. Jag vill verkligen inte ha detta nu. Kunde det inte komma innan behöver jag inte ha det nu heller *suck*
Jaja det måste väl ner och då är det ju bättre det kommer nu så kanske det försvinner till påsk och tösernas lov.
Inte ens J som önskat snö tycker att det är kul nu.

 Besöket hos sköterskan gick bra och handlat fick jag också gjort.

Nu är det snart mat och sen ska jag försöka stryka det som behövs.

Av nena - 17 mars 2008 10:47

 Nä jag vet att man inte kan räkna med vår redan nu, inte var dag i alla fall.

Men idag är det ju mycket konstigt väder. Först var det fint. Sen började det storma (ovanligt) och sen snöade det så häftigt att jag inte kunde se träden som är i dalen precis utanför vår tomt.

Sen kom solen igen och nu är det så där halvsoligt.

 Natten har varit jobbigt. Haft lite att tänka på och jag har svårt att släppa det, det liksom bara maler runt och gör det fortfarande.
Ska till sköterskan i eftermiddag och där kan jag nog får ut lite av det hela och det är skönt. 

 helga - Ja jag ser verkligen fram emot dotterns konfirmation. I går kände jag på riktigt att nu är det på G. Hon ska snart konfirmeras. Även om hon har läst hela hösten och vintern så har det inte riktigt fastnat hos mig. Nu har det och även hos dottern tror jag för nu pratas det skor och kläder ;)

Av nena - 16 mars 2008 21:58

den har jag och dotter M tagit idag.
De fick träna idag inför kommande konfirmation för prästen vill inte ha någon som står där framme då det är den stora dagen och säger blä ;)
Konfirmanderna framförde lite sånger och läste några texter och sen fick vi titta på allt de gjort om kärlek, kompisar, mobbing och att förlåta bl.a De är duktiga och nu märker man att det börjar närma sig den stora dagen.
 M följde med bästisen J hem efteråt och vi hade f-möte och pratade om kommande läger, själva konfirmationen, foto och kåpor. Foto som ska tas och några möten i kyrkan för att öva.
 Fika hos J´s föräldrar då vi hämtade M och sen hem och hämta vår J hos farmor och farfar. Ätit en allt för sen middag och nu är det lugnt här hemma. Tittar på Wallander men just nu är det nyheter. Trist!!

 Jennie -  synd det är en bit annars hade han kunnat följa med oss ;)

Av nena - 16 mars 2008 13:33

och solen skiner.
Vi har varit och letat efter ny grill och gympaskor till M men kom hem tomhänta :(
 Ska snart fixa lite våfflor innan M ska till kyrkan och förbereda för familjgudstjänsten som vi sen ska på.
J ska hem till farmor och farfar, hon vill inte följa med till kyrkan.

 Ikväll blir det Wallander och popcorn.


Av nena - 15 mars 2008 22:13

Hon tog hem det. Sa det redan då jag hörde Charlottes låt första gången. Där är vinnaren som vi ska skicka!
 Det känns som vi har flyt här hemma. Förra veckan gick de vi ville vidare till idag och i går åkte D ur Let´s dance, precis som vi ville och idag då. Charlotte tar hem det.
Kanske tid att köpa en lott *S*

 Dagen började tidigt. M skulle ha hem tidningarna till farmor och farför eftersom hon skulle sälja idag och hennes utgångspunkt var där.
Vi andra skulle ta oss till grannstaden och sjukhuset. J skulle på röntgen. Hon har en tand som inte sitter där den ska och en mjölkis som inte vill släppa sin plats.
4 olika apparater fick J sitta vid. En som fotade hela hennes huvud. Det var lite coolt att se sin  skalle där på datorskärmen tyckte hon, ja jag också. Det var ju lite annorlunda. Tanden syntes klart och tydligt och den sitter där...på samma plats som jag hade när jag var i samma ålder.
Hon har ärvt mina tänder, det är inte bara de goda sakerna som går i ärv tyvärr.

 När vi kom hem åkte vi direkt till hundkursen som drog igång idag. Den hade visserligen hållit på en och en halv timme utav två men vi ville ändå träffa de andra deltagarn och det var ju kul. En salig blandning av olika raser, storlekar och åldrar. Valpar är farliga att titta på, skulle kunna ta dem med hem allihop *s*

 Sen hem till svärisarna och se om M var klar med tidningsrundan, det var hon, sedan länge. Rundan hade gått som en dans eftersom det var jättefint väder. Våren har ju hälsat på här hemma idag. Härligt!
Fikade där och snackade lite strunt. Hem med töserna och sen åkte jag och P för att handla lite.

 Spelade sen lite Buzz när vi kom hem eftersom vi köpte ett nytt spel då vi var och handlade.
Åkte för att lämna pengarna till T för tidningarna och lite lappar om vem som betalt för tidningen imorgon. Vidare sen till Hemmakväll, f.d Videomix och hyrde tre filmer.

I morgon ska vi försöka komma iväg och hitta nya gympaskor till M, hennes är trasiga, så går det när man tar mors avlagda ;)
Sen är det familjegudstjänst på eftermiddagen och f-möte direkt efter.

 Nu ska jag ta och stänga ner burken.

Ha en bra natt och sköt om er!

Av nena - 14 mars 2008 18:41

En man kommer in på en bar med sin sällskapsapa. Medan han tar sig en öl springer apan omkring och letar efter något att äta. Den hoppar upp på biljardbordet, får tag på en boll och sväljer den hel. Mannen ber så mycket om ursäkt för apans beteende. Han tar fram plånboken och betalar för bollen, sedan tar han med sig den olydiga apan och går därifrån.
Två veckor senare kommer mannen och apan tillbaka. Mannen sätter sig som vanligt vid disken och beställer en öl. Under tiden springer apan runt och undersöker alla lösa föremål. Bartendern följer djuret med blicken och ser hur apan får tag på ett cocktailbär. Apan undersöker bäret noga, sedan trycker han det in och ut ur baken innan han slutligen sväljer bäret helt. Bartendern vänder sig till mannen och frågar vad apan håller på med.
- Tja, ända sedan han svalde den där biljardbollen så är han noga med att se till att allt han äter kommer ut lika enkelt som det kommer in!


Trevlig fredagskväll!

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards