¨

Alla inlägg under april 2008

Av nena - 21 april 2008 11:02

Trist trist när man ska iväg speciellt dagars om denna. Jag skulle ju helst bara vilja sitta i en skön stol i solen någonstans i trädgården....

Ska snart fixa lite lunch så att magen inte kurrar under tiden jag är hos sköterskan. Efter det har jag en dejt med plattången så jag får lite stil på kalufsen som just nu står på alla håll och kanter. Egentligen borde jag ringa och beställa klipptid men jag vill dra ut på det liiite till så att jag kan vara snygg i håret till konfirmationen.


 Har varit på en minipromenad med hundarna och sen busade vi i trädgården lite. Bollar är kul saker ;)

 Har även hunnit ta mig en svängom med snabeldraken

Det behövdes verkligen trots att den fick dansa i gårkväll också.
Nu är det den tiden då hundarna har en hel sandlåda i pälsen då de kommer in och som lägger sig så fint runt om dem då de torkat *suck* dessutom så fäller Mollan stora svarta tussar i massor.


 Nu mot köket!

Av nena - 21 april 2008 08:15

 Idag har döttrarna plockat fram jackorna de hade förra våren/sommaren. Det är visserligen bara +5 nu på morgonen men de tror på högre temperaturer snart :) Vinterjacka var inte att tänka på men en tjockare tröja in under fick jag i alla fall på dem.


 Idag har jag ett besök hos sköterskan och J ska dra ut tanden i eftermiddag. Något annat är inte planerat.

Funderade på att servera fisk till middag idag men det hänger lite på när J får äta igen efter tandläkarbesöket. Tyvärr hinner vi inte äta innan. Jo J kommer att hinna äta ett kraftigare mellanmål efter skolan så hon står sig längre.


 Jag blev betydligt mer rödhårig än jag brukar bli. Hmmm betyder det att jag börjar bli ljusare (gråare) kanske i mitt hår utan att jag sett det själv *s* eller satt jag längre än normalt? Måste ju vara det sista ;)

helga - Jag susar in till dig för att läsa den kommentaren ;)



Av nena - 20 april 2008 21:41

eller nä inte riktigt men rödtonat i alla fall.

Sitter med toning i håret, tänkte det kan pigga upp lite. Jag har ju ganska så mörkt hår så det syns inte så där jättemycket, bara när ljuset faller på men jag känner mig annorlunda då jag gör det.

 Maken kokar ägg. Tänkte göra en god ägg och räkmacka till kvällsmat. Skulle gjort det i går men orken försvann.


 Döttrarna har somnat, att vara ute hela dagen tar på krafterna. De beställde lite hårkryllning till imorgon innan skolan då de börjar 9 så orkar mina händer har jag lovat att hjälpa dem med det.


 Nu plingar klockan och jag ska skölja ur toningen.
På återseende!


Av nena - 20 april 2008 16:21

köttet ligger i marinad och snart ska det blir mat i huset.


 Två runder till tippen och jättehögen av ris är borta. Skönt det. Lite annat kom också iväg som legat ett tag och väntat på att få komma dit.

M hon har kört tidningar och J hon var ju hos bästisen.

 M och jag har varit en sväng och tittat efter konfakläder också men det verkar inte ha kommit så mycket sådant än. Får se nästa helg om det kommit mer. M är ju inger kjol/klänning tjej egentligen men kanske vill hon ha det nu säger hon så det är lite svårt. Hon funderar både fram och tillbaka och lite åt höger och vänster också.


 Nu mot köket!

Ha en skön söndagskväll.

Av nena - 19 april 2008 19:47

Nu är tvätten struken,  lilla dottern är lämnad till bästisen för övernattning och släpet är fyllt för en eller flera turer till tippen.

Maken han har somnat i soffan och drömmer nog om att jobbtelefonen ska vara tyst då han har jouren nu för en jobbkompis.

Stora dottern har landat framför datorn och snackar med kompisarna.


 Det har varit riktig vår här hemma. Vid 11 snåret var det 15 grader. Härligt!


 Fick en påminnelse hos Helga i går. Hade lovat E att fota rabarberna men glömt det. Nu är det gjort och skickat till henne. Lägger ut bilden här också.
Dessa rabarber får växa helt fritt hos oss. Vi gör absolut inget med dem... knappt äter dem höll på jag på att säga, andra brukar komma och plocka dem istället ;)



Så här långt har äppleträdet kommit


och körsbärsträdet håller jämna steg...







Av nena - 19 april 2008 08:53

 Nu är det tyst i huset. Skönt!

Funderade på att lägga mig igen men solen lyser där ute så jag blir nog uppe. Kanske kan jag finna energi och göra något här hemma... men bara kanske.




Av nena - 18 april 2008 23:02

men först ska jag se lite på tv. Bara lite för klockan ringer i morgon bitti.
M ska köra tidningarna, J ska på scouterna och P ska på hundkurs.

Jag... ja jag stannar hemma och njuter av tystnaden tillsammans med Mollan, Prinsen, Sixten och Yngve-Östen.


 Annica - Visst är jag lyckligt lottad som har en make (och barn) som är väldigt förstående. Frågan är ju bara hur länge han orkar???

Men du har helt rätt livet är orättvist och jag måste väl se det som att jag har det bra mycket bättre än många andra även om det är tufft och motigt ibland.

Och TACK för kramen :) Den gjorde mig glad eftersom jag vet din inställning till det *s*


Av nena - 18 april 2008 17:48

 Nu är släpet fyllt av ris. P jobbade på bra. Jag tog några grenar men usch det gillade inte mina armar, axlar och nacke. Tycker denna värk är värdelös. Kan ju inte göra ett smack utan det gör ont och jag tror jag ska hoppa av skorna *suck* Jag vill ju inte att P ska behöva göra allt här hemma och jag bara sitta på rumpan och titta på *dubbelsuck*
Blir så deppig och ledsen på detta :(

 Solen försvann för ett tag sen men jag hoppas på att få se den igen i helgen, det har de lovats å det är bäst för dem att hålla det annars blir
jag  


 Nu håller maken på att fixa inför middagen. Köttgryta med ris och lite sallad. En god bulle blir det också, direktimport från Ica Maxis frysdisk ;)




  

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards