¨

Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Dagen har gått i tvättens tecken

Av nena - 22 maj 2008 14:20

Har passat på att tvätta upp en massa sommarkläder som legat hela vintern. De var ju tvättade innan ja la undan dem men jag ville fräscha upp det lite.
Gäller att passa på att tvätta då det är fint väder och man kan torka ute. Skönt att slippa ha det inne. Önskar bara att jag hade en fungerande torkvinda. Förhoppningsvis hinner maken köpa en på vägen hem efter jobbet idag (se regnar det säkert i morgon). Nu får jag hänga upp det på vädringsstället med hjälp av hängare. Det går ju men jag kan bara tvätta så mycket som jag har hängare till.


 Har varit hos mamma och lämnat lite tidningar och hämtat några till mig. Kom så lagom så det var bara sätta sig till bords och äta en räksmörgås *mums*. De ska ha vänner över i eftermiddag och då har mamma fixat smörgåsar och fick räkor över. Inte helt fel att pricka in det så ;)

 helga - Jag hoppas att din förkylning går fort över. Krya på dig!

Hannele -  För mig är det jätteskillnad på dagarna. Måndag betyder att det är en hel vecka till helgen och fredagen att det är helg på G. Jag trivs inte att vara själv hemma. Jag vill ha folk omkring mig och då helst min familj. Jag älskar helgerna tillsammans med familjen.

Visst kommer de hem på eftermiddagen hela veckan men det är ändå trist för mig som går här hemma hela dagarna.
 
ANNONS
 
Hannele

Hannele

22 maj 2008 19:27

jag älskar de få lugna stunder jag har i veckan ;)

http://hannelesparadis.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se