¨

Alla inlägg under maj 2008

Av nena - 6 maj 2008 07:15

säger jag idag till min älskade P


Stort grattis till dig!

ANNONS
Av nena - 5 maj 2008 20:16

där under alla hundhår och sand. Trodde nästan att vi inte hade det. Inte klokt vad hundarna fäller nu och all grus som de drar in och vi dammsög ändå i går. Snabeldraken den står framme för jämnan just nu.

 I eftermiddag har jag varit och handlat en topp och ett par skor till mig. P har hittat byxor och en skjorta så nu är det bara en kofta till J som ska inhandlas och vi är redo för konfirmation ;)


 Nu ska jag snart lägga mig på soffan och se film. I går såg vi föresten Bee Movie och den var ju kul.


Ha en skön kväll där ute!


__________________________________________________

Kommentarsvar:

Nini - Vad tråkigt att det blir sämre och sämre men ännu tråkigare att jag inte fick träffa dig/er.

Somnade gjorde jag till sist trots dunk och sveda.


helga - Ja frukost ute är verkligen mysigt, älskar det. All mat smakar bättre utomhus tycker jag.
Att bilen gick igenom idag var verkligen skönt. En ombesiktning är inget jag har lust att lägga pengarna på.


Annica - Så det var du som skickade huvudvärken. Tyckte väl att jag inte kände igen den som min. Den bröt på någon konstig dialekt ;)
Den har säkert tagit sig igenom MSN eller mailen på en vänster och hittat mig. Här brukar huudvärker trivas :(

ANNONS
Av nena - 5 maj 2008 08:32

 Sovmorgon i huset idag. Töserna har precis gett sig av mot skolan och solen skiner. Blir nog ännu en fin dag i Skåne. Härligt!

 P har varit och besiktigat bilen och den gick igenom utan minsta anmärkning. Skönt det för de sista gångerna har det  blivit ombesiktning på den.

 Nu väntar hundrunda och därefter lite frukost.

Myspace Comments

...

Av nena - 4 maj 2008 22:01

Av nena - 4 maj 2008 14:26

Skänker bort den, kan till och med tänka mig betala en slant för att bli av med den... nä skämt och sido, jag hoppas att tabletten hjälper så att jags en kan göra något utan att det gör ont då jag rör huvudet.

 Maken fick fara på jobb tidigt i morse, tror det var runt 4 tiden som hans lur ringde. Tydligen ett lätt fel så han kom hem frot igen. Ja inget jag vet för jag sov gott.

Frukost åt vi på altanen för första gången i år och det var varmt och mysigt.

 Idag är jag inte lika röd i huvudet, AloVeran jag hade har hjälpt och tack och lov för det för i går var det inget kul. Nu kommer jag att hålla mig i skuggan ett bra tag framöver.Av nena - 3 maj 2008 23:25

 Fortfarande illröd i ansiktet och ont gör det *gnäll gnäll*

 Det är en festival av något slag ett stenkast (ok man får vara en duktig stenkastare) hemifrån oss. I går var det något band som spelade och idag var det bl.a The Poodles. De spelar typ nu och har gjort ett tag. Vi satt på trappan en stund och lyssnade sen tog vi bilen och åkte en bit närmre och hörde jättebra.  Snålt eller hur ;)
 Nu sitter jag här och hör dunk dunk dunk och det är inge kul. I sovrummet hörs det ännu värre så innan 1 kan jag inte komma till ro i sängen. Ett är det magiska klockslaget, då stängs ljudet av *hurra*

 Så när det är dags:

Free Orkut and My Space Sleep Well Graphics Glitters
Av nena - 3 maj 2008 18:36

Nää det är visst bara jag :(

Aj aj aj. Man ska inte sitta ute och lösa korsord i solen då det blåser och man inte känner att solen tar.
Illröd i ansiktet är jag nu och det känns inte skönt. Inte kan man väl visa sig så heller bland folk för då blir det ju rädda *S*

 J hade haft jättekul på laserdomen. 3 omgångar hade hon spelat och kom fyra på sista rundan. Det var inte så illa eftersom det var första gången hon spelade.

 I eftermiddag har vi tömt poolen och börjat städa den inför säsongen och bara tagit det lugnt.
Nu är det tid för hundrundan och sen blir det nog en film och gotteskålen.
Maken har än så länge haft en tyst jobbnaller och vi hoppas att den så förblir.

Nini - Vad synd att maken har jouren annars hade vi nog åkt ner dit. Det är ju några år sedan vi sågs där ;)


 Önskar er alla en skön lördagskväll!

Av nena - 3 maj 2008 10:45

 J och P har just åkt iväg. J ska på laserdome med scouterna. Det är patrullerna som bjudit med de juniorer som ska bli patruller efter sommaren. Kul att de gör lite men mammas mage är en aningens orolig då informationen om färdsett dit och hemkomst + en del annan information varit väldigt dålig.
Nu får P ta reda på allt det där så att min mage kan lugna sig. Jag blir lätt orolig/stressad då jag inte har helt koll på läget och det är något jag jobbar med och mot jämt.
 P ska sen vidare på hundkursen med Liten D, kan ju bli kul nu när hon löper. Det finns ju en del hanhundar där också men kursledaren tycker det är bra att det kommer en löptik för då får hussar och mattar ha koll på sina hanar. Förstår inte bara varför det är vi som ska ha löptiken vart kurstillfälle, det var samma med Dixan då vi gick på kursen med henne.
Molly har förövrigt också börjat löpa så nu är det två tikar det är synd om här hemma ;)

 Nu ska jag och M ta och gå ut i solen och bara njuta lite.Myspace Comments

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se