¨

Alla inlägg under maj 2008

Av nena - 2 maj 2008 22:33

 Solen kom tillbaka och sTolen fick jag behålla Nini ;)
Jag kom iväg för att handla och det gick ganska så smidigt, det är skönt med självscanning så länge man slipper avstämning när vagnen är full.
Det var inte så jättemycket folk när vi kom eftersom maken min slutade lite tidigare...ja eller slutade och slutade, nu slutar han ju inte jobba förrän nästa fredag klockan 07.00 Möjligen att han får lite sovtid i veckan om han får fara ut på natten.


 Vi har ätit taccos och tittat på Talang 2008. Spelat lite Buzz och haft det mysigt.
Nu är jag trött och öm i kroppen så jag tänke sova om jag kan. Det är visst en rockfestival i närheten och det dunkar bra här hemma. Glad att jag inte bor närmre. Ska vara slut klockan ett tror jag men jag hoppas jag sovit länge då.Myspace Good Night Graphics
ANNONS
Av nena - 2 maj 2008 14:24

 Satt där ute i favvostolen och höll på att somna då är det någon som kommer och knycker solen för mig.
Nu var det inte längre skönt där ute så jag packade ihop mitt korsord och travade in istället.

 Har skrivit inköpslist, måste iväg och handla. Det är eko i kylskåpet. Jag vill egentligen inte handla idag, det är fredag:( Får hoppas att ingen annan heller vill det och att de då stannar hemma.


Myspace Comments
ANNONS
Av nena - 2 maj 2008 10:39
Myspace Comments

 Så var det då fredag igen då.
Töserna är lediga från skolan idag så vi har tagit sovmorgon. Maken han jobbar och fick gå upp tidigt. Jouren går han också på idag och det är inte så kul. Jag hoppas på en lugn helg för honom och så få utryckningar som möjligt.

 Inga planer alls idag. Bara ta det lugnt och ha det skönt.

Kan jag behöva för just nu känns det som om fibromonstretn håller på att ta över kroppen min :( Det värker både här och där...
Solen den kom tillbaka och regnet har försvunnit. Bra det!

Av nena - 1 maj 2008 16:08

 Nu har jag ett skinande rent badrum och lika skinande rent kök.


 Vi var och handlade kläder tidigare. Nu ska jag bara ha skor och en topp och maken en skjorta sen är det också klart att bocka av från listan.
J hittade en söt klänning som hon ville ha. Eller egentligen så hittade jag och M den då vi var och handlade. Den fanns inte i M´s storlek men hon ville att syrran skulle ha den. Och det ville hon också för efter letadende i andra affärer så kom vi till Lindex där klänningen fanns och lilla damen föll också för den ;)


 Nu ska jag snart gå och ficka middag. Köttfärslimpa med sås och potatis blir det idag.

Av nena - 1 maj 2008 10:27

 Känns inte som om det är 2 år sedan som jag började blogga, tiden går fort.


 Idag regnar det. Men det blåser inte ;)
Känns betydligt bättre i halsen och ögonen är inte så kliiga.

 Snart så ska vi bege oss mot CS och titta efter kläder. jag tror tyvärr att det är många andra som också kommer att göra samma sak idag med tanken på vädret, men men det är till att bita ihop bara.


 Ha en skön Första maj och Kristi Himmelsfärdsdag.
 


Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se