¨

Alla inlägg under maj 2008

Av nena - 29 maj 2008 07:46
Myspace Comments

 P har kört töserna till skolan för vi lät dem sova lite längre.

Solen lyser och det blir nog ännu en fin dag. Idag hoppas jag inte på lite vind, det får gärna vara vindstilla.


 Idag ska vi ta fram och börja packa inför J´s läger i helgen och titta över M´s listor till tidningsrundan som hon ska ha i helgen.
En far på läger och den andra jobbar *ler*

Av nena - 28 maj 2008 20:51
User Submitted Graphic #67

inte för att jag ska sova just nu men snart så.

Av nena - 28 maj 2008 16:18

 har suttit med en vääääldigt trött och seg dator som har levt ett helt eget liv ett bra tag nu. Vi har städat och tömt den och formaterat om och blåst helt rent men lik förbaskat har den segat igen som om den hade sirap i sig på nolltid.

 Nu har jag äntligen fått en ny burk. Hurra vad glad jag blev då jag hittade en som jag hade råd till.


 Här hemma lyser solen fortfarande men det har tagit i att blåsa ordentligt... mitt fel eftersom jag sa i morse då jag hänge tvätte att det kunde ju få lov att röra sig lite i kläderna... nu gör det det! Jag ska inte klaga men min tvätt är nu torr och inlagd så det får lov att sluta blåsa nu ;)

 Har rullat köttbullar och ska snart sätta på potatisen. Magen kurrar och jag kan tänka mig att 2 hungriga döttrar snart kommer inramlande. De är ute och åker "rollor"


 Kimmie -  Ja det var verkligen mysigt att sitta där på altanen och äta frukost. bara höra fåglarna kvittra och grannhunden skälla ;)

Hanneles - Ja jag har  hört att det kan vara så. I mitt fall vet jag att det är för att jag sover dåligt på nätterna. Jag sover men inte fullt ut...

Av nena - 28 maj 2008 07:43

det är onsdag och solen lyser.

För en gång skull är jag pigg. Inte alla så trött som annars då jag bara vill tillbaka till sängen.
Ska snart gå ut och inviga min nya torkvinda och sen äta frukost på altanen.

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes
Av nena - 27 maj 2008 17:46

Vilken tur maken kom med för jag hade aldrig gått in i den trappan själv med M. Det luktade en massa konstiga saker där som det normalt brukar lukta i ett litet rum man har i vart hem... går inte in närmare på det.

Det var skitigt och hemskt och jag funderade på hur vår vän kunde rekommendera denna tandläkare så varmt.
 Jag som hatar att åka hiss valde att ta denna en trappa upp för att slippa gå i själva trapphuset. Man kom först in i en stor hall där det var en hiss dörr och sen en dörr till trappan och där var äckligt men trappan var värre.

Hissen var ändå ok i både doft och utseende.
När vi sen kommer upp till tandläkarvåningen var det som två skilda världar. Snyggt, modernt och väldoftande ( ja så väldoftande det nu kan vara hos en tandis *s*)
 En supertrevlig tandläkare tittade och tittade på M´s tunga och "fästet". Vi var där för att se hur pass långt fästet (minns inte vad det heter) under tungan var. Om det var normalt eller kanske lite för kort. Är det för kort kan detta vara orsaken till M´s talsvårigheter.
Nu kunde han inte säga att det verkligen var så att det skulle hjälpa henne om de fixade det med ett enkelt ingrepp. Han tyckte det var lite kortare än normalt men skulle kontakta en specialist som skulle kunna titta på det.
 Just nu hoppas jag verkligen att det är det som är problemet för annars vet jag inte vad det är som orsakar problemen. Vi har ju hållit på i 10 år med detta nu och man griper efter varje halmstrå just nu för att få hjälp och lösningar.


 J hade haft kul på brännbollen, inte vunnit något pris men lika glad för det. Avslutningen på juniorerna var också kul och gott ;) Glass hade det tydligen blivit.
 Nu blir det snart mat och det är bra det för min mage är jättehungrig.

Av nena - 27 maj 2008 15:20

 Sov länge i morse, var så trött att jag inte visste var jag hörde hemma.
Ryggen värker men det känns ganska ok när jag rör mig nu. Det är värst när jag suttit och ska röra på mig igen eller om jag står still länge. 

 Har varit på apoteket för att köpa salva så att jag kan sörja makens onda nacke, han är ju inte orörlig i nacken nu men det gör ont så han hoppar av dojjorna i mellan åt.
 Var en runda in om rusta också eftersom de sålde sandfilter till poolen och sist vi skulle köpa det så var de slut. Skönt att slippa jaga filter hela sommaren till den andra filterpumpen. De brukar oftast ta slut i affärerna så när man köpt har man fått lägga upp ett lager.

 Nu ska M till tandis och sen ska J hämtas från juniorernas avslutning.

Föresten så tackar J för alla bra förslag som hon fick här. Dagens utstyrsel var redan bestämd då hon kom hem i går. Hon och bästisen skulle vara tvillingar och förstod jag det rätt så skulle de vara ihopväxta... inte speciellt lätt att spela brännboll då kanske ;)
Jag sparar tipsen för kommande evenemang. Tack!

Av nena - 27 maj 2008 15:16

 Ja man vill ju testa allt som kan hjälpa ens djur och jag hoppas verkligen att det blir bra med din tax.
Vår hund är en blandning mellan Flatcoated Retriever och Wachtel.

Av nena - 27 maj 2008 10:31


 Molly har inte haft sådana skakningar sedan den gången tack och lov.

vad det var vet vi inte riktigt. Vår veterinär kunde inget hitta.

Hoppas att det blir samma med er hund, att ni slipper det eller kommer fram till vad det kan vara. Om ni gör det, skriv då gärna igen.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards