¨

Alla inlägg under maj 2008

Av nena - 17 maj 2008 21:50

M är konfirmerad och det var fint. Tyvärr satt vi en bit bak och jag hade dålig syn men  P lyckades få bra film med kameran så jag har kunnat se det hemma.
M spelade på sin blockflöjt. En tår i mammas ögon och många i mormors ;)

Hon var jätteduktig och det var ju verkligen modigt att stå där och spela inför en fullsatt kyrka.
Inte förrän hon fick på sig sina kläder innan vi skulle fara till kyrkan blev hon riktigt nervös. Här om dagen hade hon lite fjärilar men nu flaxade de omkring rejält.
 Efter kyrkan så samlades vi alla här hemma och åt gott. Den exotiska brickan var kanon men vi har en hel kvar, så vi vet vad vi ska äta i morgon ;)

Det var speciellt kul att se en gammal vän till oss med familj. Han har en dotter på 4 år och henne hade vi inte träffat innan så det är mins 5 år sedan vi sågs. Han är föresten fadder till M och var framme och la handen på henne. Det var ju P´s syster som skulle göra det men nu fick hon två istället ;)

 Många fina gåvor fick M, mest smycken men även pengar och så klart mobilen från oss som har varit klistrad i hennes hand sedan hon öppnade den ;)

Foto kommer nog i veckan , då jag orkar tömma kameran.

 Nu ska jag leta reda på min kudde och bara sova sova sova.
Nu kan jag kasta alla kom ihåg listor och bara slappna av.

Godnatt och föresten tack för kommentarer i går.

Av nena - 16 maj 2008 20:20

 Tårtan (eller tårtorna, mamma kom just med de två prinsesstårtorna hon gjort)  är klara så när som på att gräddtårtan saknar grädde och jordgubbar på toppen, det får jag ta i morgon f.m

Jag har fått order om att sitta ner och ta det lugnt. Det syns nog rätt tydligt på mig hur jag och min kropp mår just nu :(
Det enda jobb jag har för tillfället är att vakta timern och säga till då det är tid att ta ut kycklingvingarna. Tur vi ätit middag innan för det luktar supergott och det hade funnits risk att det inte blivit några vingar i morgon ;)

 Efter mitt utbrott i köket med burkarna så har jag varit väldigt lugn i humöret. Det hjälper visst att svära och kasta saker *s*


 Vid den här tiden imorgon är allt över och det dröjer tre år till nästa, om J ska konfa sig vill säga.

 Önskar er alla en god fortsättning på fredagskvällen och sov så gott.
 


Av nena - 16 maj 2008 12:48

Svetten ringer längs ryggen känns det som. Här är varmt trots att fönsterna är öppna. Jag känner hur jag blir mer och mer irriterad. Just nu ska man nog bara låta mig vara här hemma.

Har ont i kroppen, nu är det nog inte bara att jag gjort en del utan jag är svullen av varmen och har svårt att hålla i saker :(

 Märktes då jag skulle ha in plastburkarna i skåpet som jämt är fullt och ända har vi ingen burk då vi behöver... hur kan det vara så????
Hur som helst så rasade det ut och jag skickade ut J från köket och sen avreagerade jag mig på burkarna, svor åt dem och kastade dem.... hur löjlig får man vara på en skala???

Det kändes i alla fall skönt och nu är det väldigt fint i skåpet, alla burkar har ett lock och en egen plats.
Eftersom jag kastat dem omkring mig fick jag ju snällt städa upp dem också ;)  J tittar lite försiktigt på mig och vet väl inte om det är läge att prata eller inte, stackars barn men jag såg i alla fall till att hon inte var i närheten av högtflygande plastburkar   och det är tur att det inte händer mer än kanske vart annat år att jag går över så....


 Nu känner jag mig lugnare och ska vila en stund innan jag tar tag i badrummet.


Av nena - 16 maj 2008 07:27

 ...imorgon smäller det. Då är det konfirmation. Jag har ont i magen och M är lugnet själv.

 På smhi-sidan ser det ut som i går ungefär fast det vita molnet har blivit en aning gråare. Ja ja jag kan inte annat än be till vädergudarna att hålla tätt en stund på eftermiddagen. Mellan 13 och 16 eller något sådant. Vi har ju inte en chans att flytta in så alla kan sitta... nackdelen med litet hus, fast å andra sidan kan man ju inte köpa hus för att ha kalas ;)

 Nu ska jag ta tag i dagens lista och se till att kunna bocka av så mycket som möjligt innan middag då J ska hämtas och köras till tandis.




Myspace Comments Myspace Comments @ DazzleJunction.com
Av nena - 15 maj 2008 23:49

 I eftermiddag har jag fått handlat allt som ska handlas. Nu ska bara maten hämtas vid 10-tiden på lördag.
Allas kläder är klara. Bord har vi fått hit. Skivor på vårt dåliga altangolv ( trallorna vi har där har börjat gå sönder och har för stora springor på vissa ställen ) har vi fått. Videokamerans batteri sitter på laddning. Digitalkameran är laddad..... blommor... jag måste fixa blommor imorgon... visste väl det var något jag glömt *suck* det har gått alldeles för smidigt i dag.
Bestick är lånade, måste lägga upp M´s byxor lite och spola av plaststolarna *dumma träd som dammar ner allt*


 M har haft flöjten i munnen i stort sätt hela eftermiddagen, låten sitter bra nu och jag hoppas att hon inte har mina fjärilar för då går hon inte fram och spelar. Fast det har hon nog inte, hon är tuff och går det fel rycker hon på axlarna... tänk om jag kunde vara lite så....


 J ska till tandis mitt i denna röran imorgon och få gummibanden i munnen. Har fixat så mormor hämtar henne i skolan. Hon kommer hem lite innan hon behöver egentligen men det är för att vi annars skulle hämta mitt i gympalektionen och då är alla i skogen och har orientering.  Bättre att inte påbörja det då.

  

 Nu ska jag sova! det är kaos i huvudet... inte alls ovanligt länger. Snart, snart är det lördag, det betyder att det snart är söndag och allt är över.
Godnatt!

Av nena - 15 maj 2008 13:11

det har jag nu i sovrummet. Jag fick putsa bort nyfikna nosar från altandörren och då kunde jag ju lika bra ta fönstret också där. Bara en snabbputs och inget jobb men ack så fint det blev.
Resten av husets fönster skulle också behöva en omgång men eftersom mina armar och resten av kroppen inte tillåter sådant arbete låter jag maken ta hand om det.

 Nu har jag ätit lunch och tittat på dagens Hem till gården.

Krafter är nu samlade till att tömma diskmaskinen och sen hänga tvätten som snart är klar i tvättmaskinen.
Ska ta och packa in M´s presenter också innan hon kommer hem och råkar se dem.

 Här är en bild från J´s scoutläger som var i helgen

Det är J som sitter längst fram i den fösta kanoten, inte lätt att se jag vet, det är det som är lite meningen ;)
De hade haft det så mysigt, tänk 2 dagar med bara fint väder och vatten att paddla och bada i precis intill vindskyddet.


    _____________________________________________


helga - Tack för tummhållningen.

Nini -  Det är väl en hel del jobb inför studenten också kan jag tänka mig. Ska tänka på dig då lördag är över ;)

Hannele - Det har ju faktiskt jag också nu när jag tänker efter, radio och mp3 spelare i min mobil. Inget jag använder men kanske skulle börja med det.
Vädret brukar inte bekymra mig så mycket heller annars men just på lördag vill jag ha uppehåll så vi kan sitta ute utan att bli blöta.

Av nena - 15 maj 2008 08:25


 Inget regn på lördag klockan 13. Vågar man tro på det??? Enligt DMI så ska det inte regna förrän på söndag eller måndag.

Det blir ju inga höjdargrader men så länge man får vara torr om fötterna så är jag nöjd. Man kan ta en tröja på sig om man fryser.

Av nena - 15 maj 2008 07:53
Click here to get hot comments and graphics...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards