¨

Alla inlägg under maj 2008

Av nena - 12 maj 2008 08:45
MySpace Comments - Monday

 Ny dag, ny vecka.

Idag är det ett besök hos sköterskan som är det enda inplanerade mötet.
Utöver det så ska vi åka och veckohandla i kväll och då även köpa hem läsk till konfan och frysta kycklingvingar som vi tänkte ha som extra.

 Annars ska jag göra som Kimmie föreslog, försöka ta det lugnt. Det är en del kvar att göra men jag insåg i natt då jag låg sömnlös p.g av värk att jag måste stanna upp annars orkar jag inte hela vägen fram. Jag får ta lite åt gången och det som inte blir klart får vara.
Tårtorna har jag lämnat till mamma, de får hon fixa. Bekymmert med att förvara maten från det att vi hämtar den till det att den ska användas har jag lagt på P´s axlar.

Tältet som vi satte upp i lördags ska flyttas men det låter jag också andra hjälpa till med.


 Jag avskyr verkligen denna värk allt den ställer till med. Jag vill ha tillbaka mitt gamla liv då jag kunde göra det jag ville hur mycket som helst utan att behöva tänka på morgondagen. Utan att behöva vara beroende av att andra måste hjälpa mig med saker som jag lätt brukade fixa själv.

Just nu känns det bara bläääää.

 Ja ja solen lyser där utanför fönstret och jag är glad för det. Jag hoppas den stannar hos oss fram till att konfan är över även om de har lovat sämre väder. Att det blir lite svalare gör inget så länge det inte regnar.ANNONS
Av nena - 11 maj 2008 19:16

 Orkar egentligen inte. Har så ont i kroppen och t.o.m i mina händer och fingrar känner jag nu när jag skriver.

 Kalaset är över.
J hade haft det bra i natt i vindskyddet.
Huset är städat och fint fortfarande eftersom vi satt ute. Skönt det!

Det blev ingen kladdkaka. Jag orkade inte, köpte färdig tårta och det gick ner det också.


 Nu mot soffan och sen mot sängen.
Bloggrundan får jag ta i morgon

Sköt om er och tack för kommentarer.

ANNONS
Av nena - 10 maj 2008 20:49

Jag var t.o.m för trött för att äta och då har det gått långt...


 Dagen har gått i ett idag och nu känner jag att ja är slut i både kropp och knopp. Fattar inte riktigt hur jag ska orka hela vägen fram till den 17:de.

Den 18:de kommer jag väl att säcka ihop skulle jag tro.

Hela tiden kommer det nya saker som behöver göras. Hela tiden kommer jag på saker som jag glömt köpa.

 Idag har vi satt upp partytältet som vi lånat av mina föräldrar. Det har aldrig varit uppe innan och vi var lite osäkra var det kunde stå och hur det skulle sättas ihop.
Tur att vi satte upp det idag för hade vi gjort det på fredag som vi tänkt hade vi inte kunnat sitta i det eftersom det luktar hemskt. Nu hinner det ju lufta bort värsta plastosen.

 I kväll var vi vid sjöarna så Mollan och Doris har fått bada, det var populärt. Mollan älskar att bada och det gjorde Liten Doris också. Härligt att se hur de simmar ihop. Doris hade vi i långlina för vi litar inte på att hon kommer tillbaka men Mollys kommer direkt.
J´s scouter hade slagit läger där också så jag har fått träffa lillsnuttan idag. De hade paddlat en massa hela dagen och nu skulle de fixa tacos med hjälp av stormköken.

En natt till ska de sova i vindskydden och det såg väldigt mysigt ut där intill sjön.

 Nu ska jag om jag orkar försöka få ihop en kladdkaka till kalaset vi har för P imorgon.


 Tack och hej... leverpastej

Av nena - 9 maj 2008 20:53

men det kliar inte och det är ju bra det. Kanske beror det på att jag nu tagit allergitabletter ett tag och maken sa att det kliar sällan på honom då han blir biten.

 Ja är lämnade på scouterna och i natt sover de i vindskydd för att imorgon förflyttas till ett ställe där de ska paddla. Vi får se hur det blir natten mellan lördag och söndag. Ska de slå upp vindskyddet vid paddelplatsen och sova där vet vi inte här hemma om vi vill ha J där eftersom vi vet att det förvandlas till en festplats på helgkvällar och nätter. Det är många scouter och få ledare...

 M kom nu och berättade att hon ska spela blockflöjt på konfirmationen. Hon ska spela medan de andra sjunger. Jösses som om det inte var tillräckligt att bara konformera sig *S* Bäst att ladda upp med näsdukar ;)


 Nini - Nej kidzen läser inte min blogg, de vet inte ens att jag har en. Såg kommentarerna du fick och det gjorde mig mer övertygad om att jag valt rätt att inte berätta om bloggen ;)
Kimmie - Ja det passade ju väldigt bra att den började strula just nu.

Av nena - 9 maj 2008 16:06

 Hemma från Helsingör igen. Vi har haft det helt underbart jag och maken. Att bara får vara vi två och inte tänka på annat eller andra. Att inte behöva passa så att man har barnen med sig, ok de är så stora nu att de är självgående men som den hönsmamma jag är så måste jag ha koll hela tiden.

 Det är kanonvädet och bättre kan man ju inte ha det.


 När vi kom hem så for vi och köpte en konfapresent till M. Hennes mobil sjunger på sista versen ( i morse ville den knappt starta) just nu och det kom ju lägligt. Ett armband ska hon också få, sådant som man kan köpa till berlocker och hänga i. Det har hon tittat på länge så det ska hon få.

Skönt att det också är fixat. 

 Nu har jag stekt pannkakor som J ska ha med sig till kvällsmat på lägret och nu ska jag packa hennes rygga medan hon duschar och städar klart rummet.


Tack för kommentarerna och ha det bra.

Av nena - 9 maj 2008 07:37
Good Morning Graphic #7

Solen skiner och ännu en fin dag har börjat.

Det är fredag och maken han är ledig.
Ingen telefon har väckt oss i natt. Härligt!


Ha en skön fredag vad ni än gör!

Av nena - 8 maj 2008 21:40

 Det var bra och mycket information som vi fick i kväll på skolan.
Men jag blir så trött av att sitta och lyssna så. tappar koncentrationen och det blir liksom fullt i huvudet så jag får då  bara med mig halva saker efter att det satt in. Tur maken var med och kan fylla i luckorna till mig.
 M var duktig och fick många frågor om hjälpmedel som hon gärna svarade på och som tack för att hon ställt upp fick hon en biobiljett.

 Nu är bilen lastad med ölbackar och när barnen åkt till skolan imorgon sticker jag och maken till Helsingör en sväng. Hoppas att han slipper rycka ut på jour i natt bara.

 Pappa fick gå igen om en massa undersökningar och de röntgade honom men hittade inget så de trodde kanske att det kunde vara någon allergisk reaktion. Skönt att det inte var något med hjärtat igen.


 Nu godnatt och sov så gott för det tänker jag göra.

Av nena - 8 maj 2008 14:10

 Undrar om blomsteraffären hade glömt att man ska ge blommorna lite vatten då och då *surar* Nu får jag försöka ta mig till annan affär i helgen... när jag nu ska hinna det... *surar lite till*


 letade efter en kofta till J som hon kan ha till sin klänning men hittade ingen. Får försöka hitta det i helgen.
Hittade dock en snygg jacka till M och en söt blus. nu har hon två att välja mellan till den 17:de.
Köpte även dynor till utemöblerna, bara enkla som de hade inne på Lidl men lite tjockare än de jag har nu.

 Snart kommer mina änglar hem som antagligen kommer att förvandlas till monster då jag säger åt dem att fixa inne på rummet idag. Råkade titta lite extra noga där inne och det var ingen kul syn. I morgon då J ska på läger ska det vara klart annars så fixar jag det med hjälp av sopsäckar.

Vi ska ha kalas på söndag för Peter och det är direkt då J kommer fån lägret så det hinns inte med något då.

Varför ska man spara på allt? Minsta lilla pappersbit och gummisnodd????
Förstår det inte men min mamma att jag var likadan själv.... det kan jag väl aldrig tro ;)


 Mamma ringde nyss också, de är på väg till sjukhuset med pappa som har svårt att andas och hostar konstigt :(

Hoppas det inte är något allvarligt.


helga - Tack Helga. Jo paus är ett nödvändigt ont och speciellt i denna värmen.

Nini - Vem kan denna någon vara som gillar rabarberpaj och vaniljsås ;)
P hälsar och tackar för grattis.

Ja hanhund droppar ju inte på golvet i all fall men våra två löper bara två gånger om året, grannens hanhund blir knäpp när var tik  i området löper och det är ju så klart inte samtidigt ;)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se