¨

Alla inlägg under juni 2008

Av nena - 11 juni 2008 07:30

 Så kom då äntligen den efterlängtade dagen. Den dagen som vi räknat ner till här hemma.  I soffan med vars en bok sitter nu mina bägge skolflickor.

De ska idag sluta 8:an och 5:an. De strålar som solar, tyvärr kan man inte säga det samma om vädret där utanför fönstret... det blåser eller kanske man ska säga stormar och ser kallt ut. Än är det torrt och jag hoppas det så förblir fram till middag så jag hinner få hem mina sommarlovslediga barn också innan.



Av nena - 10 juni 2008 20:26

 Det blev inte att vi kom iväg för att handla hö och spån. Jag blev så otroligt trött och kände mig andfådd utan att ha gjort något. Kallsvettades och mådde konstigt.
Jag är fortfarande jättetrött i kroppen och det känns som om jag varit ute på världens längsta promenad.... det har jag ju inte.


 Var inne och kollade SMHI och så klart har de lovat regn i morgon här hemma vid. Lite trist då det är skolavslutning fast det är klart, så är det ju alltid *surar lite* Tänk om man kunde få ha samma fina väder som vi haft nu ett tag.
Jag har fixat så att töserna får bilskjuts till skolan i alla fall så de slipper åka skolbussen. Skönt det för det ger oss lite mer tid på morgonen med hår som ska fixas och så.


 Nu ska jag sätta mig framför tv´n en stund.


Av nena - 10 juni 2008 15:57

det har jag rullat nu inför dagens middag. Inte så lätt då man under tiden blivit sms-terra av sina barn och andra *S* Typiskt då man håller på med något, annars kan det vara tyst. Barnens sms ville jag ju kolla så allt var ok med dem. Vänners har jag tittat på nu efter köttbullarna.

 Solen har kommit och gått idag och det ska visst ha regnat en liten skvätt också sa töserna då de äntligen kom hem. De hade sluta tidigare men fick ju vänta på bussen... så det var därför de hade tid att sms ´a mamma ;)

 Nu väntar jag bara på att maken ska komma hem så vi kan åka och köpa hö och spån till marsvinen.

Av nena - 10 juni 2008 10:58

 Det var sol i morse då jag skickade J och M till skolan.

De är iklädda shorts bara och J är i skogen med sin klass för lite äventyr.
Tur att jag bad henne packa ner sina regnkläder så hon kan dra dem över om det blir för kallt. Fleecjacka hade hon ju i morse då hon cyklade så förhoppningsvis blir hon inte för kall.
M är i skolan och de skulle spela spel och lite annat kul.
De städade ur skåpen i går och lämnade in nycklarna.

 P tog min "Kalle" (moppen) till jobb i morse. Han skulle ha firmabilen hemma ett tag nu när han är på ett jobb i annan håla och för att slippa krångla med bilarna (vi måste ju ha vår privata hemma) så kan "Kalle" stå där i firmans garage tills han går av jouren innan semestern börjar.


 Ha en skön tisdag vad du än gör!



Av nena - 10 juni 2008 10:29
Birthday Graphic #245

kommer här till en underbart go vän.

Grattis Annica

Hoppas du får en riktigt härlig "24" år dag ;)



Av nena - 10 juni 2008 10:17

grattiset skickar jag till min svärfar idag.

Birthday Graphic #378
Av nena - 9 juni 2008 21:40

dagar till som klockan ringer tidigt för döttrarna och mig på ett tag.


 Dagen har gått lite i lathetens tecken. Jag har inte gjort mycket idag, knappt varit ute (skäms nästan för att skriva det).

Töserna kom hem, töserna for i badet och töserna kom upp för att äta och töserna for i badet igen. Simhud mellan tårna är det risk för ;)
Härligt atts e och höra dem där i den lilla pölen som egentligen skulle kunna vara lite större numera, men det svalkar och det är ju skönt.
25 grader visade termometern tidigare idag och det utan att solfångarna är inkopplade än, de ligger bara där på taket och väntar på det.

Nästan så mor i huset också skulle kunna bada...men bara nästan ;)

 Nu har jag varit lite minde lat och stekt pannkakor till J. De ska till skogen med skolan imorgon och skolan skulle egentligen fixa mat, de skulle grilla men eftersom det är grillförbud så fick de ta mat med sig hemifrån. Pannkakor och släta vetebullar ville J ha för det var lätt att äta då det är varmt ute. 2 flaskor Mer apelsin står i kylen i väntan på att bli nerpackade tillsammans med det andra imorgon. En flaska vatten ska hon också ha med.


 Nu ska jag slappa lite i soffan innan sängen kallar.

Free Orkut and My Space Sleep Well Graphics Glitters
Av nena - 9 juni 2008 11:53

Snart skolavslutning, oj vad döttrarna längtar.
 Idag var det maskeradbrännboll för M men hon skulle inte klä ut sig och J skulle bära böcker och tömma skåp på förmiddagen och i eftermiddag ska de ut och ha lite kul, vad vet de inte än.


 Pappas natt har varit bättre än gårdagens natt och det är skönt det.

Tack för kommentarer jag fått.



Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards