¨

Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Hemma igen

Av nena - 17 juli 2008 11:36

Typiskt nog kom det en störtskur då jag skulle gå mellan parkeringen och sjukgymnasten. Kände mig som en dränkt katt.


 Slapp göra allt en gång till. Jag berättade hur jag kände *kryss i taket* och hon sa att du gör vi lite andra övningar och jag bestämmer själv hur pass jag vill och känner att jag orkar. Tack!!'Inget spring, hopp, upp och ner från stolar och liknande. Skönt att slippa idag.

 Töserna hade fixat lite fika tills jag kom hem (deras frukost) så den har vi nu njutit av.

 Inga planer för dagen. Ikväll ska M skjuta skeet och vi hoppas på uppehållsväder då. Sista innan semestern med tränare.


 Ha en bra torsdag!

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

17 juli 2008 13:09

Hej. jaha så himlars typiskt sticker man ut näsan så kommer genast en störtskur. Det verkar som den riktigt står bakom någon buske och bara väntar på en och vips"se där kommer hon glad och torr det skall hon inte inbilla sig" så är det kört igen.grr,,,men just nu när man är inne så skiner solen .Fnissar,,
Skönt du fick göra lite andra grejor hos sjukgymnasten Tycker man har dubbelt så ont när man varit hos dem.Så gulligt av flickorna at ordna kaffe till dig när du kom hem det smakar alltid gott när man får det framdukat.
Hoppas du får en skön dag det som är kvar av den!

http://filifjonkan-se

 
helga

helga

17 juli 2008 13:23

Kikar in efter mitt långa uppehåll och hoppas ni har det bra! Ska försöka läsa ikapp vid tillfälle!!

http://www.helga1.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se