¨

Alla inlägg under juli 2008

Av nena - 11 juli 2008 12:47

idag kan vädret inte bestämma sig för hur det ska vara.

 Funderar på att åka och fika med barnen eller gå hem och hälsa på hos någon. Får se om barnen känner för samma sak.



Av nena - 11 juli 2008 10:30
Click here to get hot comments and graphics...

Idag ska jag inte göra något som jag inte känner för. Idag är det en dag att slappa på och bara göra sådant som är kul.

Har inte så ont idag som jag trodde jag skulle få *hurra*, det är skönt.

 Töserna har precis vaknat. De har sovit på madrasser på golvet i natt eftersom det är så varmt uppe i loftsängen. De har tydligen sovit gott eftersom de sov så länge. D har också sovit gott för hon har sovit bredvid J i natt. P var av med henne när han gick upp imorse och då låg hon på rygg intill J och med huvudet på hennes arm. Jättesött ;)
Normalt ligger ju D i biabädden i vårt sovrum.


 Åskat har det gjort i morse och det ordentligt :( Jag hatar det verkligen och ännu mer då jag är hemma själv med töserna. Nu hade jag ju  tur att de sov sig igenom det och inte märkte av min rädsla.

 Nu blir det en sen frukost tillsammans med barnen.
Ha en bra fredag!


Jennie - Vad bra att mitt kastande kan få andra att också städa och kasta ;)
Slänga - sälja - skänka låter bra .

Kimmie - Ja idag blir det inte mycket gjort av mig.

Av nena - 10 juli 2008 22:32

 Var hos sjukgymnasten strax efter middag idag. Det var en ny eftersom den andra är mammaledig och allt skulle gås igenom igen. Lite jobbigt men ändå ok eftersom det kändes bra med den nya.
Om en vecka ska jag dit igen.

 Min mamma och J hade varit och handlat lite och ätit glass och när de hämtade mig så passade vi på att gå en sväng på karnevalen som finns i stan där jag går till sjukgymnast.

Den hade inte riktigt kommit igång men en del fanns det ju att titta på.


 Väl hemma så badade J och jag blåste upp en del av alla saker som de har i poolen. En himla massa har det blivit under åren men nu var det några som fick åka i soptunnan.

 När P kom från jobb åkte vi och handlade direkt till helgen eftersom han går på jouren imorgon så vill jag ha det stora hemma.
Medan jag och J var på Ica Maxi var på och köpte den bärbara datorn som vi tittade på i går så nu är maken glad ;)

 Hem igen och lasta av maten och hämta hundar samt bössa och annat till M och sen iväg och hämta M hos kompisen som hon varit hos hela dagen.
När vi var där undrade pappan lite fint om vi kom förbi på kaffe sen efter skyttet.... han behövde hjälp med larmet han höll på att installera *ler*
Jodå vi åkte hem och satte bössan i skåpet och lämnade hundarna hemma eftersom de har katt och sen åkte vi dit och fikade och de fick igång sitt larm innan de far på semester.

 Nu äntligen har vi landat hemma igen och det känns gått i min ömma kropp att den varit i farten hela dagen. I morgon vilar jag!


 Nu lite tv och sedan godnatt




Sweet Dreams!
Av nena - 10 juli 2008 10:38

det har vi till toaletten eller snarare duschen just nu. Tid tar det med allt som ska fixas, märks att vi har två döttrar i huset och att de är lite äldre nu.

 M ska iväg med kompisen och jag ska till sjukgymnasten och J ska följa med. Min mamma ska köra mig in och medan jag är där så ska hon och J åka och köpa glass.

 Idag är det en "ont-dag", kroppen vill inte riktigt men det kan ju vara bra då jag ska till sjukgymnasten. Bra att hon ser sådana dagar också.


Nicke - Ja P är duktig han ;) och tack själv för pratstunden, skönt att det hjälpte lite på humöret.



Have a Great Day
Av nena - 9 juli 2008 19:24

skönt att bli av med den, nu är det lättare att stå emot att köpa fler burdjur för då måste ju större bur också köpas ;)

 Solen har varit framme hela dagen och den har lyckats höja temperaturen på poolen så mycket att töserna nu plaskat runt i den en bra stund.

P har fått ihop husvagnen och det verkar fungera som den ska *hurra*
Varit och tittat på en bärbar dator som vi ev. ska köpa. Den gamle har nu gett upp helt *suck*


 Nu ska vi snart fika lite och se om tv´n bjuder på något bra.

Av nena - 9 juli 2008 11:42

 Så var det onsdag. Det är sol ute och jag hoppas det så förblir.

Det har regnat och åskat i natt och nu är det inte så kvavt som det var i går. Skönt! Nu kan an ju vara ute utan att smälta bort.
Poolgraderna har sjunkit rejält så jag tror inte att det blir något bad i dag.


 Önskar er alla en skön onsdag!

Av nena - 8 juli 2008 19:09

 maken han har fixat bromsarna på husvagnen nu och fick ihop dem precis innan himlen öppnade sig. Det regnar rejält nu och  det hade ju int varit så kul att sitta där i regnet och fixa med jobbiga bromsar.


 Det har ringt en på blocketannonsen vi hade ute också för att sälja den stora marsvinsburen så nu håller vi tummarna att hon tar den imorgon då hon kommer och tittar på den.


 Kimmie - Tack för ditt svar om köttet. Hittade hemsidan och det var ju inte så dyrt. Får väl besöka den en dag under semestern. Kött går det alltid åt speciellt nu då det är grilltider.


Hanneles paradis - Tack

Av nena - 8 juli 2008 15:24

 Idag har det regnat, inte så mycket i och för sig. Solen lyser just nu men det känns kvavt. Det regnade och åskade ganska bra i går kväll men det hjälpte ju inte mot det kvava.

 Idag har jag vikt handdukar och påslakan mm, nu ska det bara läggas in också och det är ett trist jobb,

Varit och handlat lite med sådant som behövs, vi håller på att äta upp rester från frysen men en del rätter behöver kompletteras.
Hittade även regnställ till M som var i behov av ett nytt innan semestern. Gäller att passa på då hon är med och kan prova, det är ju inte så ofta det händer.


Kimmie -  Ja Dixi var en mysig och fin hund.
Ja Öland blir det några dagar, har kompisar där som vi ska hälsa på. det är verkligen mysigt där och vi har varit där några gånger tidigare.


Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards