¨

Alla inlägg under juli 2008

Av nena - 2 juli 2008 10:39

 Idag har jag ont, väldigt ont :(

Nini  - Tack för tipset. Jo jag har försökt det tidigare men sen jag fick tillbaka att det var väl inget att vara nervös för så slutade jag igen :(

Men jag ska testa igen för alla kan ju inte vara så korkade som den människan och henne behöver jag inte prata mer med eftersom hon slutat jobba.

Ja dobber skulle det vara, älskade mina dobberjeans *s*

Kimmie -  Ja nu är det ju riktigt sommarfint och bad blev det igen och säkert idag också.

Av nena - 1 juli 2008 16:46

och potatisen skrapade. Snart är det middag. Väntar bara hem M som for iväg med kompisarna tidigare idag. 

 J har badat, det var bara 20 grader och en aningens kallt tyckte hon nog men samtidigt skönt att bara få svalka av sig.
 Jag har fått tvättat undan en massa och det mesta är torrt och inlagt på sina platser. 

  Efter maten ska P gå ut och kolla bromsarna på husvagnen, de behöver säkert skötas om innan besiktningen. Den har ju stått still i två somrar.

Jag ska se om jag kan sortera lite ifrån gäststugan nu när det inte är gassande sol där.

Av nena - 1 juli 2008 13:02

Så nu var samtalet över och det gick ju bra... men jag är orolig innan i alla fall. Det är jobbigt och det berättade jag för personen i andra ändan också för en gång skull. Kändes skönt att veta att han visste att jag var orolig.

 Nu blir det lunch med barnen och sen ska vi gå ut och spela lite krocket, om temperaturen i poolen stiger så lär de också bada senare i eftermiddag. det gör inte jag för så mycket hinner det inte stiga :)


 Ha en skön fortsättning på tisdagen!

Av nena - 1 juli 2008 11:42

 Jag har som jag skrivit innan också jobbigt då jag ska ringa, nu var det ett sådant samtal jag var tvungen till att ta tag i och det knöt sig i magen innan jag ens rört telefonen. Jag stakade mig, sa fel och tappade koncentration under det korta samtalet. Ville bara kasta på luren igen.
När sak det bli bättre???? När ska jag klara sådant utan att det ska vara jättejobbigt innan???
Efter samtalen brukar det ju släppa men inte denna gången då det var något mer den personen i andra änden skulle prata om då han tagit hand om det jag ringde om. Så nu sitter jag här orolig i hela kroppen, har ont och vet inte när han ringer tillbaka och vad det är han vill.

Tycker det är skitjobbigt att ha det så här och jag tar hellre samtalen öga mot öga men det är ju inte alltid det går eller behövs (ja för min del kan det behövas men den andra har kanske inte så att de kan avsätta tid för möte).

 All energi har gått åt till detta telefonsamtal men jag har i alla fall precis varit ute och hängt lite tvätt. P startade maskinen innan han for på jobb eftersom jag bett honom om det i gårkväll.

Solen skiner och det är blått på himlen. Härligt härligt. Har verkligen saknat sommaren.


tussegumman -  Ja man har varit lite orolig att det skulle bli en repris på förra sommaren, det vill jag verkligen inte ha.
Hanneles paradis - Ja det är ju ett bra användningsområde för gamla hundkorgar.

Nini -  M testade kläderna och de passade men näää det var inte hennes stil *S* Men mina älskade lappade dobberjeans har hon försökt plocka till sig men jag håller på att hon bara får prova dem *s* ena paret blev kortbyxor en semester och sen sydde jag på benen igen då vi kom hem *ler*


Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards