¨

Alla inlägg under augusti 2008

Av nena - 19 augusti 2008 13:48

 Det är bättre väder och jag känner mig lite bättre i ryggen. Hoppas det är på väg på rätt håll nu.
 Varit med min mamma och töserna på Bokia. J ville ha pennskrin och M en almanacka Förra året var det J som inte hittade en som hon ville ha förrän sista dagarna, nu var det samma med M. Hon har tittat och tittat och idag äntligen hittade hon den hon ville ha.
Pennskrinet som J såg i reklamen som kom idag var slut men på en annan Bokia så hade de dem, i och för sig inget rosa som hon egentligen ville ha men det gick bra med ett rött också så mormor skulle hämta det då de ändå skulle till den staden i eftermiddag. De var snälla och la undan det till oss.
 Märkligt egentligen att vi fick reklamen i går och alla pennskrinen redan var slut....


 Nu är M iväg med kompisen E och J sitter och skriver mail till kompisen K på ön.
Sista sommarlovsdagen och det känns lite tråkigt.

Av nena - 18 augusti 2008 18:42

men för några sekunder sedan störtregnade det. Så har hela dagen varit i stort sätt.

 M´s cykel har blivit lagad. Hennes bakhjul var som en åtta efter belastningen av alla tidningar hon haft där bak. Nu går det att cykla ok igen på den. J´s cykel hade punka på framhjulet så ny slang har hon fått så de är redo att cykla till skolan eller bussen på onsdag.


 J och M har letat fram sina gympaskor som de har då det är innegympa och hurra, de passade. Ja att M´s passade var jag nästan hundra på men inte lika säker på J´s. Vilken tur då är det bara ett par kraftigare gympaskor som J behöver. Bra det!
Träningsbyxorna de har på gympan passade visst också i alla fall nu i början.

 P hade haft en så där halvstressig dag på jobbet. Mycket som legat och väntat på honom och mer är på väg in. Bra att ha att göra men det kan ju bli för mycket också.

 Nu är det snart dags för lite kvällsmat och sen händer nog inte så mycket mer.

Av nena - 18 augusti 2008 11:47

 Idag är det verkligen en blä-dag.

Förkylning och ryggont hör verkligen inte ihop!!

Sovit dåligt i natt och när jag väl somnat så ringer makens klocka och han suckar tungt och tar sig upp. När jag somnat om vaknar töserna och det tycker ju hundarna är toppen för då kan man busa med någon. Lika bra att ta sig upp då.

Vädret är trist och grått. Det är verkligen måndag...

Av nena - 17 augusti 2008 23:07

Imorgon ringer klockan tidigt och maken ska iväg till jobb. Han är inte så glad för det kan jag säga. En vecka till hade varit skönt säger han och jag kan hålla med. Men det hade ju garanterat känts likadant när den veckan var slut.

 Jag trotsade värken i ryggen och gick med på hundrundan i kväll. Man ska ju röra sig och inte sitta still för att stelna. Det kändes bra att gå... nu känns det inte så skönt så maken min ska få massera in Zoon nu innan vi somnar.

 Kimmie - Jo M börjar 9:an och det ä väldigt mixade känslor. Tycker det är skönt att hon själv har insett att det är plugg som gäller nu och jag hoppas att hon orkar hela vägen. Hon har ju har ju många tuffa år bakom sig.


Lee - Ja det känns som om M har mognat enormt sista veckorna på sommarlovet. Det är bra när de själv kommer på vissa saker ;)
Synd ni bor så långt bort, jag hade ju kunnat snott madrassen ett par nätter jag också, fast det kanske inte E gillat ;o)

´


Av nena - 17 augusti 2008 17:19

 Det har varit ganska bra väder idag. Inte kanonvarmt men fullt tillräckligt
Jag och P har varit och handlat. Fyllt på kylskåpet så vi klarar oss några dagar i alla fall så vi slipper handla direkt när han börjat jobba. Bara närbutiken som vi ska till imorgon för att köpa malet till köttbullarna vi ska ha.

 Annars har vi mest slöat runt och tagit timmarna som de kommit. Jag har fortfarande jätteont och det är jobbigt. Vad jag än gör så tar det emot och så klart så ska förkylningen som legat i bakgrunden nu ett tag jäklas igen så jag nyser i ett.. inte skönt för ond rygg :(
Japp jag är gnällig!!

 Vi har också hunnit prata med den som M tar tidningarna för ibland och sagt att det nu inte blir så många gånger som hon kan ta dem. Skolan kommer först och sen vill hon skjuta på söndagarna nu när torsdagsträningen snart är slut så det blir bara precis om hela familjen ska på semester som hon rycker in tills han får en ny inhoppare.
M tyckter det känns skönt att inte ha det att tänka på. Hon vet att det blir ett tufft år som hon går till mötes och då vill hon kunna plugga i veckorna för att sen slappna av på helgerna.

Visst har hon tyckt det var toppen när hon fick sina pengar men det är inte allt menar hon.

Av nena - 17 augusti 2008 12:39

Ryggen har värkt ordentligt i natt och var gång jag vänt mig eller rört mig så har jag vaknat. Alltså blev det inte så mycket sömn men har tagit igen lite nu på förmiddagen.

 Sista lediga dagen för maken och det känns trist men samtidigt är det ju skönt att komma in i rutinerna igen. Töserna har två dagar till innan de börjar skolan. Det är blandade känslor.

 Ha en skön söndag!


helga - Ja jag hoppas att halsbandet ska hjälpa så vi slipper staket-skällandet. Det är så tröttsamt både för oss och de som går förbi. Vi har ju försökt med i stort sätt allt men hon skäller ändå. Tur inte den stora också gör det. Henne har vi lyckats med, hon skäller bara på kommando och när hon vaktar barnen här hemma.

Av nena - 16 augusti 2008 20:22

 Tidigt i morse for vi mot Sjöbo. Maken och stora dottern ville titta på bössor i affären där och de stängde redan till middag så det var till att komma i väg i tid.
Hur tråkigt som helst tyckte jag och J som tittade på kläder ett tag och pratade med hunden som var i affären. Kollade in den uppstoppade älgen och tittade lite till på kläder.
När vi tröttnade på det gick vi in i vapenrummet och utsåg dagens fulaste bössa, strax efter kommer det en och tar den och tittar, känner, lyfter och grejar. Jag och J var tramsiga och höll på att flina på oss och gick ut bland kläderna igen. Hur tramsig får man vara på en skala när man har så hemskt trist ;)

 Vi hann med att kolla in lite normala klädesaffärer också, J har tittat ut vad hon kan tänkas önska sig när hon snart fyller år.
Ett besök hos svärföräldrarna har vi också hunnit med.
Vi fick låna deras halsband som puffar ut citrondoft vid hundskall och det har vi nu testat på liten Doris. Hoppas att det hjälper för då kommer vi att köpa ett själv och låta henne ha det då vi inte kan få henne till att sluta skälla vid staketet vad vi än gör.
Nu luktar liten Doris bara citron, alltså så slutade hon inte skälla utan testade några gånger till fast det var obehagligt.

 Jag kastade boll med D då vi var ute, bockar mig ner för att ta upp den och knak sa det i ryggen. Aj aj aj... har jätteont och hoppas på lite massage i kväll.

 Nu ska det ätas popcorn och till det blir det nog en film.

Ha en skön lördagskväll!


helga - ska tänka på att kolla upp det nästa gång vi är i bokhandelen. Tack!



Av nena - 15 augusti 2008 14:13

Äntligen har vi fått ner partytältet. Benställningen står kvar för att vi ev. kan slänga på taket och väggarna igen då J fyller år om en månad.
På andra sidan huset har vi satt upp ett annat tält. Vi fick ett förtält som vi inte kan ha till vår vagn men det passade bra att sätta där vi har våra cyklar och min moppe. Nu står de ju skyddade i alla fall i höst.

 Nu väntar lite handling inför helgen och kvällens grillning.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards