¨

Direktlänk till inlägg 21 september 2008

Kan inte sova

Av nena - 21 september 2008 01:55

Har sovit men nu har jag kryp i benen och armarna domnar på mig, speciellt högerarmen... kunde jag ju räknat ut med lilltån att det skulle bli så.

Det är f*n att man inte ska kunna ha kalas, ett helt vanligt kalas utan krusiduller utan att man ska få ont. Att man inte ska kunna göra saker som mammor gör för sina barn utan att man ska behöva betala för det sen genom värk och skit.
Jag har ju inte gjort något överdrivet, jag har vilat och tagit mina pauser men ändå så blir det så här.

Jag vill inte sätta mig ner och inte göra något.

Jag vill inte låta P göra allt och jag vill inte att mina barn ska behöva lida för min värk :(
Jag vill ha tillbaka mitt liv innan fibron!!!!

Jag vill kunna fixa kalas och annat och se glädjen i mina barns ögon.


 Nu ska jag sätta mig i soffan och försöka hitta min andning som jag just nu inte riktigt vet var jag har... spännande att se om övningarna hos sjukgymnasten och den basala kroppskännedomen ger resultat även utan hjälp.

 
ANNONS
 
Pisan

Pisan

21 september 2008 07:23

Hoppas du hittade din andning och att du sover gott nu!

http://pisan.bloggsida.se

 
Nini

Nini

21 september 2008 12:08

KRAM

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annica

21 september 2008 17:11

Tänk om man kunde få byta en vecka med dig. Jag menar en vecka tror jag att du skulle vara lycklig över att få utan värk och annat skit.
Och en vecka tror jag att jag skulle klara av med det du genomlider 365 dgr i året. Snål kanske är jag en det är en början i vartfall....

 
helga

helga

21 september 2008 18:47

Bra att festen blev lyckad men jättetråkigt med värken... Kram!!

http://www.helga1.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se