¨

Alla inlägg under september 2008

Av nena - 20 september 2008 09:24

 Efter en natt med bra sömn ( för en gång skull) så vaknar man upp till en regnig lördag.
J håller på att fixa till sig för att cykla med C till scouterna. Det blir regnställ och gummistövlar idag men hon tycker det ska bli skoj i alla fall. Så skönt att en kompis från vår sida skogen börjat där också för då bryr hon sig inte om lite regn utan cyklar glatt iväg. Innan hade hon nog tvekat även om hon fått skjuts med bilen dit.

 Jag ska snart försöka trolla ihop en tårta och lägga kött i marinad. Golvet skulle behöva ha en omgång med svabben men det får maken ta då han kommer hem. Min rygg klarar inte sådant jobb.

 Ha en fin lördag!

Av nena - 20 september 2008 00:22

ja det har vi ju haft här idag. Två filmer har vi sett, först 27 Dresses och sen Definitely Maybe. Den sista satt jag och tittade på med ett halvt öga medan jag snackade på MSN eftersom jag inte riktigt klara två filmer på raken.

Vi har haft det jättemysigt och nu ligger J och sover så gott här bredvid och M har tagit in madrassen hit och ligger på golvet. Doris och Molly de har lagt sig vid deras fötter, passar på då husse inte är hemma *ler*

Jag ska ta och stänga ner snart, blir en lång dag i morgon men fix och kalas.

Go´natt

Av nena - 19 september 2008 18:40


IBLAND





Ibland....


när du gråter...


ser ingen dina tårar.




 


 

Ibland....


när du har ont....


ser ingen att du har ont.




 


 

Ibland....


när du är bekymrad...


ser ingen dina bekymmer.




 


 

Ibland...


när du är lycklig....


ser ingen att du ler.




 

-


-


-


-


-


Men  SLÄPP EN FIS bara EN gång...

 Och alla vet det!!!


 Där lurade jag dig!

Du trodde det skulle bli en av alla dessa hjärtskärande historier


Ha det bra!

Av nena - 19 september 2008 07:31

Så var det fredag. Töserna är på väg till skolan och snart ska vi åka och handla det sista till kalaset.
Maken gick av jouren för 31 minuter sedan och har nu veckovila, fast den kommer att brytas vid middag då han ska iväg med jobbet.

 Jag och töserna ska ha myskväll i kväll. Vi ska äta gott och se på film. Det är länge sedan som vi gjorde något bara vi och både jag och töserna ser fram emot det.



Av nena - 18 september 2008 18:06

 Har just rullat köttbullar och det känns som om det blev hur många som helst, smeten ville aldrig ta slut (fast det gjorde den ju). Maken steker dem nu och jag slappar vid datorn en stund.

 J fick inga gröna gummiband, de var slut så det blev rosa igen men hon var lika nöjd för det. Tanden som är orsaken till att hon har tandställningen har börjat komma ner så det går på rätt håll.

 P och jag har varit handlat det mesta till kalaset idag. Resten får vi ta i morgon förmiddag för sen åker P iväg med jobbet över natten.


 Tack för kommentarer jag fått!

Av nena - 18 september 2008 07:30

 Idag är det grått och trist utanför dörren. Kallt också, J tog tunna mössan när hon skulle cykla till skolan.

 Trött idag, ovanligt ju *suck* ändå har jag sovit ganska bra i natt tycker jag. Vädret kanske? Eller så har jag inte sovit så bra som jag tror.
Tänkte inte att jag skulle lägga mig igen men sängen ser inbjudande ut.

Får se hur det blir. Lägger mig kanske och vilar tills tvättmaskinen är klar så jag kan hänga tvätten.


 J ska till tandis idag, det är tid för gummibandsbyte och idag skulle hon visst ha gröna gummiband, en stark grön färg. Jag tyckte hon skulle ha ett gummiband i var färg men hon ville inte se ut som en regnbåge i munnen ;)

 Ha en skön torsdag!

Av nena - 17 september 2008 21:22

Kimmie - Nej dessa var inte i WCT.
 J hon vill ha dem till skolan imorgon, inte på gympalektionen utan som vanligt och visst det är ju ok. Snacka om att ha bytt åsikt helt *S* För inte så länge sedan hatade hon joggingbyxor och hade bara ett par som hon sov i då hon var på scoutläger och sov i vindskydd.

 Vi har sett Idol. Ibland undrar man om folk inte har någon i sin närhet som kan säga lite snällt att de inte kan sjunga... istället för att de ska behöva göra bort sig inför hela svenska (nåja de som tittar på det) folket.
För övrigt så gillar jag denna  juryn bättre än den förra.


 Nu så, nu hör jag kudden kalla på mig.
Go´natt!



Av nena - 17 september 2008 15:39

 J har velat ha joggingbyxor ett tag nu och det skulle inte vara vilka joggingbyxor som helst utan TeamSportia´s egna svarta.

Vi har varit och frågat efter dem hur länge som helst men de har varit slut och de har varit restade och inte kommit när de skulle. Kommit hem och hunnit ta slut innan vi kommit dit.
Idag äntligen så hade de hemma när jag var där så det var bara till att slå till direkt. Köpte ett par till M också utan att egentligen veta om hon ville ha eller inte men jag fick ju lämna tillbaka dem om hon inte villa ha dem.
Det ville hon och J var överlycklig att hon äntligen fått dem.
Vad som är speciellt med dem vet jag inte egentligen, tror nog att det är så att kompisarna har sådana och då vill hon också ha för förra året var joggingbyxor pest.

 Nu ska jag åka och hyra film som jag och töserna ska se på fredag då P ska iväg med jobbet över natten. Vi ska se film och bara ha det mysigt och tjejigt som de säger. 

 Kimmie - helga - Ja verkligen skönt att förkylningen har börjat släppa sitt grepp om mig och att man börjar känna sig som människa igen ;)

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards