¨

Alla inlägg under december 2008

Av nena - 27 december 2008 22:58

med goda vänner säger jag nu godnatt.


Jag är så trött och väntar bara på att badrummet ska bli ledigt men det har varit så kul ikväll så det gör inget att jag är så trött. Jag kan sova och slappa imorgon.



GOODNIGHT SANTA Pictures, Images and Photos
Av nena - 27 december 2008 13:40

När du skrev godmorgon så sov jag fortfarande ;)

 Sovit lite bättre i natt, hostar än men inte lika intensivt i natt som i går natt.
Maken han hostar i kapp han.
Men jag mår bättre i dag, är inte lika matt i kroppen och tung i huvudet.

Skönt det eftersom vi ska ha vänner hit senare på middag.
Pratade med dem i går och talade om läget här hemma men om de ville fick de komma och det ville de, lite förkylning var de inte rädda för, det kan man få bara man går till närköpet resonerar de. Kul för jag har verkligen sett fram emot att få umgås lite och bara sitta ner och ha trevligt.


 Önskar er alla en skön lördag.

Av nena - 26 december 2008 23:02
Sleep well Pictures, Images and Photos

Av nena - 26 december 2008 17:19

Krupit ner under filten på sängen tillsammans med lilla datorn.

I köket pysslar resten av familjen med maten, det blir igen mer julmat idag utan nu ville tjejerna ha tacos och det kan de ju få.


 Vi var och handlade lite mat tidigare i dag. I mataffären var det lugnt men kaos på parkeringen. Alla var visst på mellandagsrea. Blev trött av bara tanken.

Var in en sväng på Siba för att köpa en sak till tv'n så att vi skulle kunna ta boxer-kortet och sätta det där istället för i själva boxen. Det var så lång kö där att jag sa att det får vara till en annan dag. Tur det för på Maxi var det 100:- billigare.

Så nu har vi blivit av med den där stora fula klumpen också.

Den gamla tv'n fick töserna in på rummet + dvd-spelaren.  Deras lilla får bli husvagns-tv helt nu istället.


 Ha en skön kväll! 

Av nena - 26 december 2008 11:30

Mormor var den person som stod mig närmast i många år. Med henne kunde jag prata om allt med och hon hade alltid ett fint svar och stöd.

Det är 18 år sedan som hon lämnade oss och det var cancern som tog henne.

Hon hade vunnit första rundan men orkade inte igenom en gång till.


Hon finns med mig i tankarna och jag har pratat om henne jättemycket till mina barn för jag vill att de ska veta vem hon var och jag tror att de har en väldigt bra bild av henne och förtsår vad hon betydde för mig.

P hann träffa henne och kan också berätta om henne för töserna.

När M sov här hemma första natten så vaknade jag av att det kändes som om någon stod lutad över hennes säng och titta henne och jag fick känslan av att det var min mormor som kom för att titta på henne och samma var det då vi fick J.


Tack igen för era fina ord, de värmer verkligen.



Av nena - 25 december 2008 21:16

Det var väldigt skönt att bara sitta och inte behöva fixa med något idag. Att slippa plocka fram och plocka tillbaka igen och sen ha en massa disk.

Vi stannade inte så länge för jag kände trots lugnet att jag var ganska så trött.

Det var skönt att komma hem, dra på joggingbyxorna och krypa upp i soffhörnan.

I år har det inte blivit en enda runda av 500 (kortspelet som jag och min mamma har som tradition under julen). Det är ju lite trist men vi får ta det en annan dag helt enkelt. Hade inte orkat koncentrera mig på det känner jag.


I morgon är det den dagen som jag egentligen inte gillar speciellt. Det är den dagen som min mormor dog och sedan dess har annandag jul varit jobbig för mig och jag vill helst göra en massa så jag slipper tänka. Glömmer aldrig den där telefonsignalen som skar genom märg och ben och jag visste direkt varför telefonen ringde...

Jag saknar min mormor så otroligt mycket och tomrummet efter henne har inte blivit mindre snarare tvärtom trots alla år som gått.

Det är så mycket som jag vill att min mormor skulle få vara med om. Som att träffa mina barn t.ex vara med när de döptes, när de hade sin första skolavslutning, konfirmation och allt annat...


Nu vill jag önsk alla en god natt!


Good Night Pictures, Images and Photos
Av nena - 25 december 2008 14:12

Vi har köpt julklapp till oss själva.

Var iväg för att köpa choklad för att sätta slanten på till brorsbarnen och så hade Siba vägg i vägg öppet och det var liksom något som kallade på oss där inne.

Vi har länge sagt att vi skulle ha en ny tv till sovrummet och nu fanns det en billig en som passade oss helt som handen i handsken. Både pris, storlek och vårt krav. Så vi slog till. Vi hade ju fått lite pengar av svärföräldrarna också i julklapp så det passade bra.

Skönt att bli av med den gamla stora klumpen vi hade där inne som egentligen var för alldeles för stor för att ha i vår lilla sovrum.

Första planen var att inte ha tv alls där inne men eftersom vi tittar på ganska olika program maken och jag så är det bra att ha en extra när det krockar.


Nu blir det duschen och sen bort till mamma och pappa.

Av nena - 25 december 2008 11:31

Den ska vi fira hemma hos mina föräldrar tillsammans med min andre bror, ja han som var här i går kommer också dit.
Idag ska jag bara sitta, inte göra et dugg. Bara vila och låta andra sköta servicen. Bara passas upp. Skönt!
Ingen feber i natt och idag på f.m men en otroligt täppt näsa.  Hostan är nog värst, den är torr och hemsk. Jag vill bli frisk!!!

 Ska ut och köpa choklad, ska sätta en slant på det till mina brorsbarn, dem hade jag missat julklappar till och fick en påminnelse i går när töserna fick från dem. En slant blir bra, de är ju 20+ så det är alltid välkommet. Jag har ingen aning om vad de vill ha så det är bättre de får köpa själv.
Ska bli skönt att komma ut en sväng.


Ha en bra och skön juldag.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards