¨

Alla inlägg under januari 2009

Av nena - 9 januari 2009 07:51

Så var då dagen kommen. Dagen då vardagen drar igång på riktigt igen efter alla julhelger och ett långt jullov.

Maken har just nu kört döttrarna till skolan. Det var inte så svårt att få upp dem. De var tvärtom väldigt pigga och såg fram emot att träffa sina kompisar igen som de inte sett på hela lovet.

Skönt att det gick så smidigt och de har ju verkligen en mjukstart. De slutar ju tidigt också.


 Makens jourtelefon har varit tyst inatt och de tackar jag för.

Har sovit gott, det är ett tag sedan jag gjorde det.


Ha en skön dag! 

Av nena - 8 januari 2009 20:37

på min lilla "bebis". Sitter under filten. Vi har 25 grader här inne och det är normalt men ändå fryser jag som en liten gris.

 Vi tittar på antikrundan och jag funderar på om jag har något i gömmorna som kan vara värt en massa pengar utan att jag vet om det. Fat det tror jag nog inte i alla fall. 


 Om ca 10 timmar går maken av jouren för denna gången och jag hoppas att telefonen förblir tyst i natt. 


  Ute är det 3,5 plusgrader men det blåser kallt och det känns riktigt kallt. Jag är glad att jag inte behöver gå ut mer idag.


  Julsakerna har jag börjat samla ihop, inte så mycket men en del tomtar har samlat sig på en hylla, lättare att bara skicka dem i lådan sen.


 Snart är det dags att skicka skolbarnen i säng. Ska bli spännande att se hur det ska gå och ännu mer spännande att se hur det år imorgon bitti när klockan ringer.  


  

Av nena - 8 januari 2009 15:05

det är det jag ägnat dagen åt så när som på korta stunder vid datorn för att ta mina micropauser som jag känner att jag måste börja införa på allvara igen. Har slarvat och bara kört på när det känts ok i kroppen.
 Diskmaskinen är tömd, fylld och startad. Tycker inte jag gör annat just nu och det märks att skolan inte startat för det kryllar av glas i vasken.

Brödet och mjölken tar slut direkt


 Det har slutat att snöa och det regnar istället.

Jag har nyss tänt granen, det är nog sista gången, ska försöka få ut julen imorgon, maken är  nog ledig kom jag på och det är skönt med lite hjälp.

J ska få slå sönder sitt pepparkakshus. Äta det går ju inte eftersom vi limmat med limpistolen men det är så dammigt att hon nog hellre tar en vanlig pepparkaka från burken.... eller burkarna, har en hel massa sådana över.


 Nu väntar lite tvätt i maskinen på att få bli upphängd och så ska jag slänga in sista tvätten för idag.


Av nena - 8 januari 2009 11:45

 Jag somnade om ganska så fort igen i natt trots att jag var så där klarvaken.

När maken kom hem vet jag inte men han hade i alla fall sovmorgon till klockan 11 idag så det har nog dragit ut på tiden ordentligt.

Töserna tog också en låååång sovmorgon idag. de har ännu inte kommit ur pyjamasen kan man säga.

Ute far det runt snöflingor och det är väldigt grått och trist. Inga stora snöflingor men det är snö och de är många, det gillar dottern J.
Jag och M är inte lika roade av det just nu.


 Nu är det snart lunch, lasagne tror jag vi ska ha. Har färdig i frysen, lätt och smidigt.

Av nena - 8 januari 2009 01:54

Telefonen ringde nyss och jag vakade trots propparna. Klarvaken är jag så klart nu och tänkte surfa runt och läsa lite innan jag gör nytt försök till att somna igen. Hoppas på att maken hinner hem innan så jag slipper vakna igen. De visste vad felet var och det skulle nog inte vara så svårt att fixa om de bara hade rätt saker hemma.


 Töserna hade väldigt svårt för att somna idag och jag hoppas verkligen att det gå bättre i morgon eftersom de ska upp på fredagmorgon.

svårt att vända tillbaka dygnet.


 Nu mot andra sidor! 





Av nena - 7 januari 2009 21:47

ska jag ta och göra nu och sen är det godnatt för idag.

Propparna ska i öronen och jag hoppas att telefonen inte väcker mig genom dem. Mest hoppas jag ju så klart på att den inte ringer alls. 

Av nena - 7 januari 2009 17:02

och det mesta i skafferiet är påfyllt.
Jag hade tur, min mamma skulle iväg och handla så jag kom iväg innan maken kom hem och han hade tur som slapp åka och handla.

J var med för hon ville testa nya jackan ;)

 Nu är det lite vila innan maten och sen blir det sängen tidigt. Maken har fått veta att de ev. ringe mellan 2 och 3 i natt, någon maskin skulle då försöka startas och de misstänkte lite fel på den.

Pluggar i öronen på mig alltså.


Av nena - 7 januari 2009 14:59

och en rostad smörgås är det jag nu hoppas ska värma min frusna kropp efter en kortisrunda med hundarna.

Orkar inte så mycket men ut måste de ju. För tillfället är de ute på tomten och springer runt och leker. Tur man har den när man inte mår bra och orkar så mycket.


 Har tvättat lite. Tömt och fyllt diskmaskinen, världens tråkigaste jobb för övrigt och sen har jag skrivit en lång lista på vad som behöver fyllas på i kyl och skåp. Märks verkligen att vi alla varit hemma länge nu och att jag inte haft orken att storhandla utan det bara blivit det viktigaste.

  Maken slutar om en timme och tyvärr så måste vi nog fara och handla då. Har inte en brödbit kvar i huset, tog den sista nyss. Ingen mjölk och inget pålägg. Äggen är slut och inte ens en makaron finns det och det brukar aldrig ta slut i detta hus.


 Töserna de har mest hängt vid sina datorer idag. J hon spelar The Sims och M hon chattar med kompisar.

Nu ska jag dricka upp min choklad och sen hänga tvätt.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards