¨

Alla inlägg under februari 2009

Av nena - 27 februari 2009 11:10

men det är väldigt väldigt grått och mörkt.
Jag känner mig precis som vädret.

Värken i axlarna sitter i och jag tror att det kan ha kommit ifrån köttbullsrullningen och potatisskalningen i går. Jag har väl inte slappnat av i dem tillräckligt utan haft dem i spänt läge.


 Jag slumrade en stund efter att töserna gett sig av och det var väldigt skönt. Nu är jag i alla fall inte lika trött.
Hostan den är kvar och näsan den har börjat rinna. Jag tror jag vet var jag fått den ifrån också. En i gruppen i måndags var så dunderförkyl och hostade och nös om vart annat. 

Jag var väldigt irriterad på henne att hon inte stannade hemma när hon var så förkyld, när vi är i ett så litet rum och att vi alla är väldigt mottagliga för sådant.

Tror att jag var extra irriterad eftersom jag varit så mycket förkyld sista tiden också och vill verkligen slippa skiten nu.
Nu kan jag ju inte vara säker att det är hennes baciller eftersom jag inte riktigt vet hur lång tid efter att man blivit smittad visar symptom, man kan ju bli smittade av vem som helst ute eller i affärer också....


 Dagens nästa mål är att ev. steka pannkakor som J ska ha med sig på lägret, de ska bara ha kvällsmaten för idag med sig och resten fixar de på plats sen.

Jag väntar bara på ett sms från henne där hon ska berätta om jag ska göra dem eller hon vill fixa dem själv när hon kommer hem.

Hon var lite velig i morse och lovade SMS:a mig om det. Jag gör dem gärna, smeten fixade jag i går och det är inte så jobbigt att steka upp ett par pannkisar.

ANNONS
Av nena - 27 februari 2009 07:19

 Idag var det jobbigt att öppna ögonen, jag är jättetrött och har värk i axlarna, speciellt i höger. Hoppas att det släpper.

 Dethar varit kallt i natt och det är en aningens halt här ute på vägarna så idag har töserna bestämt sig för att gå till skolskjutsen.


 Ha en bra fredag! 

ANNONS
Av nena - 26 februari 2009 19:20

vill jag ge denna ros!


"bild bortplockad"

Av nena - 26 februari 2009 16:42

köttbullarna rullade och maken han står och steker dem nu. Potatisen har börjat koka och det är bara gräddsåsen som ska fixas till och sen är det mat.

Ska bli gott.

 Det regnar massor här just nu och det är väldigt mörkt. Jag är fortfarande så där seg och hostan sitter kvar. Jobbigt är det.


Av nena - 26 februari 2009 13:42

 Det var svårt att komma in idag. Trodde bara de skulle uppdatera sidan under natten men något måste ha dragit ut på tiden här.

Hoppas det blivit bättre än i går för då kom och gick blogginlägg och kommentarer syntes inte när man godkänt dem osv.


 Jag är seg idag. Vet inte varför. Har fått en torr retlig hosta också :(
La mig en stund efter att töserna stuckit till skolan och fick vila lite.


 Ute regnar det. Tråkigt i och för sig men det är inte snö så det är ju bra det. + grader har vi, fem stycken tror jag det var.


 Har en hel del tvätt som ska vikas och sen ska jag rulla köttbullar till dagens middag.
Av nena - 25 februari 2009 18:39

eller kanske inte.
Maken har kollat och kollat och han hittade en del hår *urk* i brunnen under duschen men inget annat som kan tyda på läcka eller så.
Jag hoppas verkligen att det bara var hår och gojs som gjorde att jag blev blöt om fötterna.

Än vet vi inte utan får ha det under uppsikt.

 Joggingbyxor är inköpta och J är nöjd.

Hon längtar nog efter att åka på läger fast det "bara" är till deras egen stuga här ett stenkast ifrån oss.
Ryggan är redan packad och klar, smörgåsarna är planerade och hon har varit på mig några gånger om jag vill göra pannkakor på fredag *S*

Av nena - 25 februari 2009 14:32

och det beror inte på att det regnar ute.

Höll på med tvätten i badrummet och blev  våt av strumpan. En pöl på golvet och jag kan inte hitta var den kom ifrån. Torka torka och nu en timme senare var det vatten igen *suck*
Måtte det inte sprungit läck på något rör eller så utan låt det bara vara stopp under duschkabinen.

Jag kan inte kolla om det är stopp och jag kan inte se något vatten rinna. Kan inte heller nå maken så jag får väl torka igen om det blir mer och vänta på att klockan ska bli fyra och maken kommer hem.


 Jag hatar blöta strumpor!

Av nena - 25 februari 2009 12:03

Vi har igen snö alls kvar på vår tomt nu, bara en massa dynga och vattenpölar. Jättekul tycker hundarna, mindre kul tycker jag. Torkar tassarna på dem men det blir märke efter dem i alla fall var de än går sedan.


 Har varit på apoteket och i sportaffären. Apoteket hade det jag skulle ha men tyvärr så fanns det inte rätt storlek på joggingbyxorna till J.
Jag får titta på köpcentrat istället, de har samma sportaffär där och det är viktigt att det blir just de joggingbyxor som hon haft innan *ler*

hade varit bra om jag orkade ut dit innan fredag eftermiddag för hon vill ha dem till helgen då hon är på läger, skönast att ha under överdragsbyxorna.


 Nu lite lunch i magen och sen hundrunda.

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se