¨

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Som sagt mycket just nu med allt

Av nena - 21 oktober 2010 22:23

 Idag har maken, M och jag varit på handledar/elevutbildning för att kunna lära ut/ta körkort.

Jag har ju testat det där förr men det har inte blivit något av det. Nu var det dags för dottern att få börja övningsköra med maken och jag bestämde mig för att ge det en sista chans.
Jag vill ha och behöver ha körkort men tidigare har mycket annat kommit i mellan och det har runnit ut i sanden.... som jag ångrar att jag inte tog det då jag fyllde 18 och började köra med min mamma.... mycket beror nog på att hon var egentligen livrädd och det hjälpte ju inte mig.

Ikväll har vi i alla fall varit på detta och det var ju väldigt bra och intressant och läraren var väldigt bra på att berätta så trots att jag har väldigt svårt att sitta så och bara lyssna så gick det bra.

Nu är det ju mest tomt i huvudet men det kommer säkert tillbaka efter lite sömn.


 Imorgon är det dags för att arbetsträna igen och det ser jag fram emot trots att jag mår som jag mår just nu. Skönt att komma hemifrån lite.

Planerar att ta bussen dit. Det är ju inte så långt men jag behöver ju träna på det där bussåkandet också... jag har ju jättesvårt för att åka kommunalt. Går inte djupare in på det, men jag behöver träna och jag har fått "läxa" att göra det. 

Maken jobbar i närheten och kan hämta mig om det skulle vara så att jag inte klarar av att kliva på bussen. Det har ju hänt att fötterna frusit fast...

Passar bra att testa det då P finns i närheten och det inte är så många hållplatser.


 Nu ska jag sova!

 
 
Filifjonkan

Filifjonkan

22 oktober 2010 11:04

HejNena jaha körkort det är guld värt idag lätt att ta sig från a till b då.Om det inte vräkt ner snö förstås som det gör just nu. Usch inte kul alls Lycka till med buss och övningskörning du fixar det skall du se.

http://filifjonkan-se.bloggplatsen.se

nena

22 oktober 2010 11:34

Hej Filifjonkan.
Ja det hade varit skönt att ha ett körkort, speciellt som vi bor lite utanför staden också.
Tack så mycket!

 
wiper

wiper

24 oktober 2010 14:14

Vad roligt att dottern håller på med övningskörning. Det brukar bli så när man inte tar körkortet direkt när man blir 18 år. Det var så pass billigt när jag tog körkortet och inte så svårt som nu. Om jag skulle få ta om det nu så blev jag nog kuggad ;)

Min man fick hjälpa mig också när det inte funkade och jag hade ont när jag skulle till arbetsträningen. Gick med en utsliten höft utan att veta om detta.

Kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skapa flashcards