¨

Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

En slapptisdag

Av nena - 12 juli 2011 21:57

 I går blev det lite vila och lite städning.

Det har ju varit mycket i två helger på raken här hemma och det fanns lite saker som ännu inte fått egna nya platser att ligga på så det tog jag tag i... ja med hjälp av döttrarna.

Burdjuren fick också rent och fint utav töserna.


 På kvällen så började J märka sina saker.

Jag sydde på märkena på hennes skjorta. Hon började själv men det var svårt att sy på armen och skjortan är ny och lite "hal" i tyget så fast vi nålade fast dem kasade de runder.

Hon blev så fin i sin skjorta och nya halsduken men jag fick inte fota henne, inte då i alla fall, märkena fick jag dock fota *S*


       

Klickbara bilder


Längtan är nu större än störrst och det är bara 14 dagar kvar...nedräkningen har varit lååång men nu börjar hon se slutet....Jag också... vet inte om det är med samma lädje, ska ju vara utan henne i 12 dagar...joooo jag är glad för hennes skull, att hon ska få uppleva en sådan sak är otroligt... 38 500 personer och en av dem är min dotter =D

eller som J själv säger " -38 499 och jag "

Bästa är att denna gången kan vi åka och hälsa på, det kunde vi ju inte när hon var i Danmark förra sommaren.


 I morgon åker M till skolan för att tillbringa en stund bland djuren igen och sedan blir det pizza och Harry P med kompisarna och så stannar hon där över natten hos ena kompisen.

J´s kompis kommer hit och de ska planera sin tur till annan stad där de ska se HP på söndag tror jag det var och så blir det nog en del scoutpat också kan jag tro eftersom det är en kompis som ska med på det stora äventyret.


 Nu ska jag se på tv i väntan på att duschen blir ledig och sedan blir det nog sängen.

Ha det!

 
ANNONS
 
wiper

wiper

14 juli 2011 16:21

Härligt att få burarna rengjorda. Sånt tar lite tid också. Jättefina märken på J:s skjorta. Vad roligt för dottern att få uppleva nåt sånt stort. Fast jag förstår att ni kommer att sakna henne.

Ha en fin eftermiddag och kväll
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

nena

15 juli 2011 12:47

Ja det är lite jobb med de stora burarna så det är skönt att jag har hjälp.

Spännande är det med detta jätteläger =)

Tack och ha en fin fredag
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nena - 12 juli 2014 00:49

 Ja äntligen har maken startat sin semester.En vecka för sent men nu är den äntligen här och det är såååå skönt.Ja jag går ju hemma hela dagarna men det är ändå något speciellt när P startar sin semester.   Så nu tar jag riktigt blogguppehåll i a...

Av nena - 21 maj 2014 23:13

Idag har det varit varmt, riktig sommarvärme. Har mest bara slappat och inte gjort någon större nytta mer än var och handlade lite mat när maken kommit hem. Fick lämna in min älskade mobil också =( Ha ha nu låter jag ju nästan som dottern eller n...

Skriv gärna en rad i Gästboken

Presentation

Dagens citat

Dagens citat

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Bilder!

Spelsidor

Besöksstatistik

översätt

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se